Активні фільтри

Наявність: 3 На складі

Антиоксидант, який нейтралізує дію вільних радикалів. Має здатність зв'язувати важкі метали. Застосовується в косметиці для обличчя при розширених порах (куперозі), сприяє їх зменшенню, вирівнює і розгладжує шкірний покрив, покращуючи його структуру. Використовується в засобах після засмаги, допомагаючи справитися із запаленням, подразненням і сонячними опіками.

Наявність: 20 На складі

Застосовується як слабкий, не подразнюючий антисептичний і дезинфікуючий засіб. Використовується зовнішньо у вигляді водних і спиртових розчинів, мазей при наявності гіпергідрозу, загостреннях псоріазу, червоних вуграх, нейродермітах, екземі.

Наявність: 18 На складі

Запобігає передчасному старінню, підтягує, усуває наслідки вугрової висипки, шрамів і рубців на обличчі, нормалізує тургор й еластичність шкіри, глибоко очищає, збагачує клітини киснем і виводить токсини, усуває набряклість, пігментні плями і судинні сіточки, зміцнює капіляри, освіжає колір обличчя, бореться із запальними процесами.

Наявність: 20 На складі

Має протизапальний і антиоксидантний вплив, стимулює синтез колагену і глікозаміногліканів (тобто продуктів взаємодії мукополісахаридів і хітину, які мають високу біологічну активність), відповідно, підвищує еластичність шкіри. Застосовується в кремах від зморшок, для догляду за в'янучою шкірою. Створює омолоджуючий ефект.

Наявність: 15 На складі

Активізує кровопостачання, застосовується для поліпшення кольору і вигляду шкіри, має дренажний і зміцнюючий вплив, покращує еластичність і пружність шкіри. Має високі зволожуючі властивості, формує безперервну зволожуючу плівку. Стимулює клітинну міграцію і проліферацію.

Наявність: 49 На складі

Глибоко проникає в клітини епідермісу, забезпечуючи не лише зволожуючий, але й підтягуючий ефект. Незамінна в косметичних антивікових засобах. Рекомендується використовувати після 35 років.

Наявність: Закінчився

Використовується в косметичних засобах для волосся: масках, бальзами, спреях. В результаті такого догляду волосся стає м'якшим і слухнянішим, набуває здорового блиску та гладкості. Чудово зволожує також шкіру голови, ніжно відлущуючи відмерлі клітини з поверхні скальпа. Це допомагає шкірі нормально функціонувати, а волоссю - бути здоровим. Також використовується в манікюрі та педикюрі, зокрема, в засобах для кутикули. Розм'якшує її і полегшує подальше видалення, пом'якшує і зволожує загрубілу шкіру рук (в комплексних засобах).

Наявність: 20 На складі

Відіграє важливу роль в азотному обміні, незамінна амінокислота. Сприяє синтезу колагену. Має ранозагоювальну, регенеруючу, омолоджуючу дію. Працює як антидепресант. Також має протизапальну й антиоксидантну дію.

Наявність: 15 На складі

Добре відбілює шкіру й цей ефект посилюється при одночасному застосуванні винної кислоти. Має антиоксидантні та бактерицидні властивості. Має слабку антисептичну, в'яжучу, нейтралізуючу, заспокійливу, відбілюючу (депігментуючу) дію, знижує секреторні виділення шкіри.

Наявність: 20 На складі

Застосовується в якості м'якого пілінгу, очищає й освіжає шкіру, зменшує насиченість і кількість пігментних плям різного типу: веснянок, вікових тощо, дозволяє вилікувати вугрі, стягує розширені пори.

Наявність: 19 На складі

Має відбілюючу, зволожуючу та протизапальну дію, освітлює й відбілює шкіру, сприяє злущуванню відмерлих клітин, зміцнює й освіжає зневоднену, в'ялу шкіру, сприяє розгладжуванню, тому рекомендується використовувати в догляді за шкірою з дрібнозморшкуватим типом старіння.

Наявність: 20 На складі

Використовується в якості зволожуючого й відлущуючого засобу. Прибирає застійні явища в шкірі (темні кола, плями, сліди постакне), стягує пори, стимулює вироблення колагену. Підсилює омолоджуючий ефект, здатна злегка відбілити шкіру, зменшити глибину зморшок, позбавити від запалень, вирішити проблему гіперкератозу, стягнути пори. Це допомагає вирівняти структуру та колір шкіри, зробити зовнішній вигляд здоровішим та свіжішим.

Наявність: 9 На складі

Має помірні антисептичні та кератолітичні (у великих концентраціях) властивості, застосовується в медицині й косметиці, зовнішньо в кремах, мазях, пастах, присипках і розчинах при профілактиці і лікуванні шкірних захворювань. Сприяє відлущенню, розм'якшуючи верхній шар шкіри і пробки в фолікулах, перешкоджає утворенню комедонів.

Наявність: 5 На складі

Пілінг з фітіновою кислотою в деяких салонах іноді називають "голлівудський пілінг", оскільки він родом із США. Там він користується великою популярністю, бо його можна використовувати в будь-який період року і не потрібен тривалий реабілітаційний період. Найкраще зарекомендував як пілінг, що бореться з проблемами зрілої куперозної шкіри. Відносять до всесезонних і рекомендують застосовувати навіть в періоди високої сонячної активності.

Товар доданий для порівняння.