Підкатегорії

Активні фільтри

Наявність: 8 На складі

Поживна, багата на вітаміни, не має запаху, добре всочується. Можна застосовувати навіть для догляду за дуже чутливою шкірою немовлят. Підходить для будь-якого типу шкіри. Особливо підходить для в'янучої, чутливої, запаленої, сухої, зневодненої шкіри. Має прекрасні регенеруючі властивості, тому рекомендується використовувати для догляду за шкірою обличчя і тіла.

Наявність: 9 На складі

Джерело провітамінів, необхідних шкірі та волоссю. Підходить для догляду за тонкою шкірою. Живить, регенерує, відновлюючи захисний, імунний бар'єр. Має антиоксидантні, гідратуючі та ранозагоювальні властивості. Застосовується при невеликих побутових і сонячних опіках.

Наявність: 16 На складі

Підходить для сухої, в'янучої та стомленої шкіри, корисно застосовувати при різних ушкодженнях, зокрема алергіях, дерматитах, запаленнях і подразненнях. Зміцнює епідермальний бар'єр і поліпшує вологоутримуючу здатність шкіри, підвищує еластичність та її захисні властивості.

Наявність: 6 На складі

Прекрасно всмоктується шкірою, живлячи та вітамінізуючи її. Активізує ліпідний обмін. Усуває подразнення і лущення чутливої ​​шкіри. Регулює функції клітинних мембран, сприяє виведенню з організму окислених агресивних радикалів. Часто служить основою для приготування сумішей з ефірними оліями.

Наявність: 20 На складі

Відновлює суху шкіру і надає здорового, свіжого кольору обличчю. Захищає від негативного впливу навколишнього середовища - різкого перепаду температур і активного сонця. Володіє високим захистом від ультрафіолетових променів. При постійному застосуванні олія зменшує розтяжки та вікові плями, запобігає появі веснянок і зморшок.

Наявність: 20 На складі

Добре підходить для жирної шкіри, а також за наявності акне. Легка олія, відмінно вбирається, повертає шкірі ніжність і пружність. Зміцнює стінки капілярів, покращує мікроциркуляцію, може використовуватися при куперозі та варикозі. Рекомендується застосовувати в антивікових косметичних засобах для шкіри та волосся.

Наявність: 19 На складі

Ідеальний засіб для догляду за сухою, шершавою шкірою, прекрасно зволожує та пом'якшує, роблячи її здоровою та гарною. Діє як антиоксидант, запобігає руйнуванню клітинних мембран. Усуває фотодерматити. Ефективний омолоджуючий засіб.

Наявність: 18 На складі

Ідеальна основа для виготовлення ароматичних і косметичних сумішей. Чудово підходить для масок з ефірними оліями, масажу, догляду за проблемними зонами шкіри (животом, бюстом). Пом'якшує, освітлює, робить більш пружною й еластичною шкіру обличчя та тіла. Усуває печіння, свербіж, почервоніння чутливої ​​сухої шкіри. Теплі масляні мигдалеві маски для рук мають регенеруючу дію.

Наявність: 24 На складі

Відновлює гідроліпідний захисний бар'єр шкіри, має прекрасну проникаючу здатність, пом'якшує і живить, створює та підтримує ідеальний рівень зволоження й еластичність, ефективно живить, пом'якшує, прибирає дрібні зморшки навколо очей, губ, шиї, захищає шкіру від передчасного старіння, вирівнює колір обличчя та рельєф шкіри.

Наявність: 20 На складі

Має сильний ефект збереження вологи в шкірі (створює бар'єр, що запобігає втраті вологи), але не переобтяжує волосся та шкіру, не створює неприємну плівку. Відзначається високою ступінню ковзання, тому рекомендується застосовувати в масажних сумішах для обличчя і тіла. Її текстура, термостабільність і зволожуючі властивості особливо цікаві для включення в бальзами та помади для губ. Ефективно диспергує пігменти, тому може використовуватися в якості з'єднувальної олії в пудрових продуктах (декоративна косметика). Завдяки високій антиокислювальній здатності, рекомендується додавати до "ніжних" чутливих до окислення олій: рози москети (шипшини), примули вечірньої та бораго (огірочника). Вона низькотекуча, тому гарно підходить для кремів і сироваток для області очей.

Наявність: 20 На складі

Вітамінізований, нормалізуючий обмінні процеси в шкірі засіб, має антиоксидантну активність, уповільнює процеси старіння. Застосовується для догляду за повіками та губами, нігтями, а також для догляду за проблемними частинами тіла, схильними до зниження пружності.

Наявність: 18 На складі

Ефективно пом'якшує та живить шкіру, має виражені антиоксидантні властивості, розгладжує зморшки, відновлює пошкоджену, суху шкіру, схильну до лущення, а також добре знімає різноманітні почервоніння та подразнення, використовується для боротьби з пігментними плямами і запобігає старінню шкіри.

Наявність: 19 На складі

Натуральний антиоксидант, що допомагає зберегти інші базові олії, який уповільнює старіння клітин і зменшує запальні процеси. Має велику проникаючу здатність і сприяє виведенню шкідливих речовин з організму та шкіри. Використовується в щоденному догляді для обличчя і рук.

Наявність: 17 На складі

Має здатність зберігати вологу, а також чудові зволожуючі та захисні властивості. Легко й швидко вбирається в шкіру, часто використовується в сонцезахисних засобах. Гіпоалергенна. Віск, який отримується з цієї олії, використовується в промисловій косметиці, зокрема, у виробництві помад.

Наявність: 20 На складі

Чудовий косметичний засіб. З давніх-давен використовується для догляду за волоссям, бровами, віями і шкірою обличчя. Не утворює плівку, що не висихає, і при цьому чудово вбирається та легко наноситься. Бореться з дрібними зморшками. Підходить для догляду за ніжною шкірою повік і використовується для кращого росту вій. Добре прибирає пігментні плями і відбілює шкіру.

Товар доданий для порівняння.