Підкатегорії

Активні фільтри

Наявність: 100 На складі

"Зелений" консервант, основу якого складають ідентичні натуральним компоненти, спеціально створений для використання в органічній косметиці. Дозволений для використання в усьому світі для косметичних засобів, що не змиваються, а також змиваються.

Наявність: 48 На складі

Ідеальний для застосування в косметичних засобах, зокрема в: шампунях, гелях для тіла, пінах для ванн, кондиціонери тощо, тобто з високим вмістом водної складової в рецепті. Також підходить для емульсій типу "вода в олії", кремів, лосьйонів, будь-яких засобів з великим вмістом пігментів і барвників. Не використовується в аерозольних засобах.

Наявність: 63 На складі

Прискорює оновлення клітин, допомагає захистити епідерміс від дії ультрафіолетового випромінювання. Заспокоює подразнення, допомагаючи підтримувати шкіру у гарному стані. Сприяє швидкому загоєнню ран та пошкоджень. Часто використовується як консервант у різних косметичних продуктах.

Наявність: 20 На складі

Застосовується для консервації будь-якого виду косметичної продукції. Ефективний проти грибів і грампозитивних бактерій; несумісний з неіоногенними та катіоноактивними речовинами. Малорозчинний у теплій воді, добре - в етанолі, пропіленгліколі, має низьку токсичність, не сенсибілізує та не подразнює шкіру.

Наявність: 19 На складі

Використовується як натуральний консервант для широкого спектру косметичних засобів. Застосовується як антимікробна та протизапальна складова для юнацької косметики; у засобах для ротової порожнини, а також при лікуванні ран, виразок та порізів.

Товар доданий для порівняння.