Підкатегорії

Активні фільтри

Наявність: 16 На складі

Активно використовується в парфумерній промисловості. У тропічних країнах, завдяки його властивостям, застосовується як заспокійливий і знижуючий кров'яний тиск засіб. Ефективно діє при деяких шлункових захворюваннях, наприклад, запаленнях кишечника, зменшує жирність шкіри та випадіння волосся.

Наявність: 20 На складі

Використовується у різноманітних знеболювальних сумішах та розтираннях. Відомий відхаркувальний засіб, який також має антисептичні властивості, тому міститься у багатьох ліках від кашлю. Як антисептик знаходить застосування й у стоматології, зокрема, зубних пастах.

Наявність: 50 На складі

Поряд з типовою для цитрусових олій антисептичною дією, має сильні заспокійливі властивості. Чудово зарекомендувала себе при різного типу депресіях, станах страху, нервовому напруженні, спазмах, судомах м'язів, конвульсіях. Завдяки приємному запаху використовується в дитячих косметичних засобах.

Наявність: 15 На складі

Прекрасний антисептик, широко застосовується під час терапії різних інфекцій, грипу, застуди, нежиті, кашлю, запалення горла та мигдаликів. Показує гарний результат у противугревих сумішах, засобах, які зменшують себорею шкіри голови, лущення. Має дезодоруючу властивість - використовується як освіжувач для порожнини рота. Діє заспокійливо при нервовому напруженні, стресах, депресії.

Наявність: 51 На складі

Використовують в ароматерапії. Аромат цієї пряності зменшує роздратування та заспокоює, приносячи відчуття душевного комфорту. Також застосовується в парфумерії – без неї неможливі східні аромати. Ефективно працює в косметичних засобах для сухої та чутливої ​​шкіри, в тоніках і сироватках для підтягнення та освіження шкіри.

Наявність: 16 На складі

Підвищує еластичність сполучної тканини, стимулює синтез колагену. Усуває застійні запальні процеси, інфільтрати, передменструальний, пубертатний, гормонозалежний висип. Зупиняє випадіння волосся, відновлює кератиновий шар волосся, пошкоджений хімічними речовинами, УФВ, жорсткою водою тощо. Стимулює синтез меланіну, закріплює засмагу на шкірі, усуває фотодерматити.

Наявність: 43 На складі

Використовується як антисептик та болезаспокійливий засіб. Регулює в організмі рівень поліненасичених жирних кислот, відсутність яких призводить до старіння. Усуває гнійничкові, вугрові ураження шкіри та фурункульоз. У дерматології ефективна при корості та інфікованих ранах.

Наявність: 20 На складі

Омолоджує, стимулює синтез колагену, розгладжує зморшки, не допускає передчасного старіння шкіри. Прибирає висипання, ідіосинкразію, діатез, сухість, нейродерміт. Відновлює шкірний покрив після опіків та обмороження. Ефективно діє при герпесі, сухій екземі, педикульозі, грибкових ураженнях. Потужний антицелюлітний і протинабряковий засіб. Має антікелоїдну та протирубцювальну дію.

Наявність: 15 На складі

Тонізуючий і антидепресантний засіб, особливо при мігрені на нервовому грунті. Застосовується при хворобах печінки і нирок, а також як сечогінний засіб у терапії ожиріння та целюліту.

Наявність: 50 На складі

Має зігрівальний вплив при нанесенні на шкіру та чудово підходить для масажу, що знімає м'язовий біль. Використовується для ароматизації карамелі, жувальної гумки та різних напоїв. Входить до складу медичних та косметичних засобів, зубних паст та полоскань.

Наявність: 18 На складі

Є одним з найпопулярніших компонентів відхаркувальних і антисептичних препаратів і засобів, освіжаючих дихання. Надає противобактериальное і противірусну дію. Використовується в терапії інфекцій дихальних шляхів, кашлю, бронхіту, запалень порожнин, нежиті, а також при запалених станах шкіри. Дає хороший ефект при массировании перевтомлених м'язів.

Наявність: 19 На складі

Застосовується при запаленнях шкіри, екземах, а також у разі надмірної пітливості. Чудовий природний дезодорант. Має загоювальну дію. Використовується для боротьби з целюлітом, поганим кровообігом.

Наявність: 26 На складі

Застосовується в противугрових сумішах і при шкірних інфекціях, а також при себореї, лупі, підвищеній жирності шкіри та волосся, облисінні та подразненнях. Пориста, жирна шкіра стає гладенькою, рівною та здоровою. Завдяки антисептичним властивостям, олія зменшує пори, очищаючи та звужуючи їх. З тієї ж причини кедрова олія рекомендується й при шкірних захворюваннях – дерматиті, псоріазі.

Наявність: 32 На складі

Ідеально підходить для догляду за жирною та комбінованою шкірою. Регулює процес салоутворення, звужує пори, знімає запалення при вугровій висипці, тонує шкіру. При додаванні до шампунів зменшує жирність волосся; є ефективним засобом зниження пітливості тіла та ніг. Активно використовується при лікуванні грибкових захворювань стоп та нігтьових пластин.

Наявність: 45 На складі

Одна з перших ефірних олій, використана в ароматерапії в якості антисептичного засобу, що сприяє швидкому загоєнню ран, опіків, подразнень шкіри. Зменшує подразнення від укусів комах, сонячних опіків, ефективна при різних видах вугрової висипки, екземі, запаленнях шкіри, дерматозах, лупі, випадінні волосся, грибкових захворюваннях, лишаях.

Наявність: 10 На складі

Омолоджує, підтягує в'янучу, "стомлену" шкіру. Оновлює клітини, стимулює синтез колагену, вирівнює колір шкіри. Має протизапальну і ранозагоювальну дію. Скорочує випадання волосся, підвищує його еластичність, зміцнює фолікулярний апарат, ліквідує лупу. Потужний регенеруючий і ранозагоювальний засіб, ефективно використовувати при рубцях, розтяжках.

Наявність: 19 На складі

Є прекрасним антисептиком. Освіжаючий аромат надає стимулюючу і тонізуючу дію. Застосовується при станах депресії, страху і порушеннях, пов'язаних з алкоголізмом. Болезаспокійливий, загоює, антисептичну дію знаходить застосування при ревматизмі, артриті, головних болях різного походження.  Застосовується в протизастудних сумішах і при інфекції горла.

Наявність: 26 На складі

Чудовий тонізуючий та очищуючий засіб для жирної та комбінованої шкіри. Допомагає надати обличчю свіжого та сяючого вигляду, відкриває та очищує забруднені пори, зменшує запалення, а також нормалізує саловиділення. Допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоженості шкіри, покращує її еластичність, усуває чорні цяточки - комедони, звужує та зменшує шкірні пори.

Наявність: 18 На складі

Широко застосовують у якості косметичного засобу - лимонна вода пом'якшує та відбілює шкіру обличчя, її використовують в суміші зі збитим яєчним білком, гліцерином і одеколоном, щоб позбутися від веснянок, пігментних плям, омолодити шкіру обличчя. Сік лимона загоює тріщини на шкірі, зменшує ламкість нігтів.

Наявність: 16 На складі

Застосовується у догляді за жирною шкірою, а також при різних запаленнях шкірних покривів, свербінні, подразненні, укусах комах. Яскравий, освіжаючий запах м'яти прекрасно стимулює при розумовій перевтомі, зменшує напруження, освіжає та бадьорить.

Товар доданий для порівняння.