Підкатегорії

Активні фільтри

Наявність: 34 На складі

Сприяє покращенню кровообігу і обмінних процесів в шкірі, що робить його популярним компонентом антицелюлітних косметичних засобів. Використовується в якості протинабрякового активу в косметичних засобах для повік і ніг.

Наявність: 12 На складі

Застосовується для регулювання саловиділення комбінованої і жирної шкіри. Використовується в протинабрякових комплексах, косметичних засобах для повік. Стимулює метаболізм дермальних покривів, зменшує дегідратацію білків, що дозволяє знижувати сухість і в'ялість шкіри. Зменшує глибину зморшок, підтягує вікову шкіру, знижує її сухість, покращує еластичність.

Наявність: 24 На складі

Має антиоксидантну і Р-вітамінну активність; зміцнює стінки судин, підвищує еластичність і тонус судин, кровопостачання тканин; має протинабрякову дію; зміцнює волосся і стимулює їх ріст, зв'язує вологу і захищає шкіру голови від сухості; підтримує нормальний рН шкіри, зберігає і підтримує оптимальну зволоженість шкірних покривів.

Наявність: 10 На складі

Використовується в засобах від опіків, свербіння, грибкових захворювань.  Також має в'яжучу дію, зменшує саловиділення, знімає свербіж.  Його застосовують в кремах і лосьйонах для жирної та проблемної шкіри, кремах і лосьйонах для гоління та після засмаги, в засобах по догляду за ногами, проти пітливості і подразнень.

Наявність: 30 На складі

Забезпечує захист шкіри від вільних радикалів, ефективно уповільнює процес передчасного старіння, активізує кровообіг і покращує живлення шкіри.

Наявність: 26 На складі

Гарний тонізуючий і зволожуючий засіб. Пом'якшує епідерміс, сприяє стягуванню розширених пор, зменшує секрецію сальних залоз, завдяки антибактеріальним властивостям перешкоджає появі запалень. Сприяє відтоку рідини з великих судин і зміцненню судинних стінок, тому його необхідно включати в композиції для профілактики варикозного розширення вен.

Наявність: 9 На складі

Має протизапальну, тонізуючу дію, покращує мікроциркуляцію, зменшує приплив крові до поверхневих шарів шкіри, зміцнює стінки капілярів і вен, попереджає утворення тромбів в кровоносних судинах ніг, зменшує целюліт, бореться з випаданням волосся, захищає від негативного УФ-випромінювання.

Наявність: 13 На складі

Використовується в якості антисептичної, пом'якшувальної та болезаспокійливої добавки в косметичних засобах від сонячних опіків, для загоєння дрібних ран і пошкоджень шкіри. У кремах по догляду за зів'ялою шкірою і від зморшок, в кремах-бальзамах для тіла екстракт виконує важливу вітамінізуючу і підтягуючу функцію.

Наявність: 29 На складі

Чинить очищуючу та відбілюючу дію на шкіру. Освіжає, інтенсивно зволожує, пом'якшує й злегка освітлює шкіру, часто використовується в якості компонента очищувальних і зволожуючих косметичних засобів.

Наявність: 35 На складі

Має протизапальні, антисептичні, тонізуючі та ранозагоювальні властивості. Відомі капіляро- і судиноукріплюючі властивості плюща, тому екстракт ефективно застосовується в косметичних засобах проти куперозу і варикозу. Покращує мікроциркуляцію, зв'язує і виводить токсини, застосовується в антицелюлітній косметиці.

Наявність: 8 На складі

М'яко відлущує, активно живить і регенерує шкірний покрив. Поліфеноли, що входять до складу екстракту полуниці, мають потужні антиоксидантні властивості, загальмовують процеси старіння. Стимулює вироблення колагену і внаслідок цього шкіра стає більш пружною, ніжною й еластичною. У засобах по догляду за волоссям полуничний екстракт сприяє його зволоженню.

Товар доданий для порівняння.