Lat: Rhodiola Rosea

INCI: Rhodiola Rosea root extract

Склад: вода очищена, корінь родіоли рожевої, гліцерин рослинний.

Активні речовини: коріння і кореневища родіоли рожевої містять фенолоспирти та їх глікозиди, флавоноїди, дубильні речовини, органічні кислоти, ефірну олію. Серед флавоноїдів виявлені кверцетин, гіперозид, кемпферол, ізокверцитрин. Вміст дубильних речовин у рослині досягає 20%, вони відносяться до пірогалової групи. З органічних кислот в родіоле містяться галова, щавлева, бурштинова, лимонна, яблучна. У ній також знайдені воски, жири і сполуки марганцю.

Опис: багаторічна трав'яниста рослина з корінням золотисто-бронзового забарвлення. Кореневище товсте, з тонкими придатковими коренями, буре, кольору бронзи або старовинної позолоти зі своєрідним перламутровим блиском. Вага багаторічного кореневища може сягати 500-800 г і більше. Стебла численні (до 10-15 шт.), рідше поодинокі, прямостоячі, неветвісті, зазвичай заввишки 10-40 см. Листки сидячі, довгасто-яйцевидні, еліптичні або майже ланцетоподібні, загострені, у верхній частині по краю пильчато-зубчасті. Суцвіття щитковидне, багатоквіткове. Квітки одностатеві, чашелистики жовто-зелені, пелюстки жовті. В чоловічих квітках тичинки довші за пелюстки. Плоди - прямостоячі зеленуваті. Цвіте родіола рожева в червні - липні, плоди дозрівають у липні - серпні.

Властивості: має стимулюючу, загальнозміцнюючу, протизапальну дію і багато в чому перевершує ефективність елеутерококу, левзеї. Екстракт родіоли застосовується в біокремах і масках для в'ялої та старіючої шкіри.

Рекомендоване дозування: 0,5-3%. Не бажано нагрівати понад 45°С. Застосовувати у ВФ (водній) або АФ (активній) фазі.

Концентрований! Не застосовувати в чистому вигляді.

Термін зберігання: до 05.2025 р.

Ukraine
EXTC1393

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.