Полуниці екстракт-концентрат

0,96 USD

М'яко відлущує, активно живить і регенерує шкірний покрив. Поліфеноли, що входять до складу екстракту полуниці, мають потужні антиоксидантні властивості, загальмовують процеси старіння. Стимулює вироблення колагену і внаслідок цього шкіра стає більш пружною, ніжною й еластичною. У засобах по догляду за волоссям полуничний екстракт сприяє його зволоженню.

Об'єм
Кількість

  Оплата на картку Приватбанку або Монобанку, а також післяплата

(Нова Пошта, кур'єрська доставка та самовивіз).

  Купили на 1000 грн? Користуйтеся БЕЗКОШТОВНОЮ ДОСТАВКОЮ:

по Україні - Делівері, у місті Києві - Новою Поштою (вага замов- лення до 10 кг) та кур'єром.

  Безкоштовний самовивіз зі ст. М Шулявська (ср 15:00-15:15) і ст. М

Чернігівська (пт 15:00 та 19:00), а також з Троєщини (за домовлені- стю).

Lat: Fragaria Ananassa

INCI: Fragaria Ananassa extract

Склад: вода очищена, ягоди полуниці, гліцерин рослинний.

Активні речовини: залізо, мідь, магній, калій, кальцій, кремній, цинк, марганець, кобальт, йод. Ягоди багаті також на органічі кислоти, такі як яблучна, молочна і лимонна, а також вітаміни А, РР, С, групи В, дубильні речовини і рослинні антибіотики. За вмістом вітаміну С полуниця лише трохи поступається чорній смородині і перевершує апельсини.

Опис: соковита полуниця – улюблений літній десерт і дітей, і дорослих. Цей десерт не лише смачний, але і неймовірно корисний. Регулярне вживання полуниці сприяє поліпшенню кольору обличчя, комплексному очищенню й омолодженню організму. Завдяки великій кількості біологічно активних речовин, полуниця широко використовується в косметології.

Властивості: в косметології полуницю цінують за м'який підсушуючий і відлущуючий ефект. Завдяки цим властивостям, екстракт полуниці чудово очищає, сприяє звуженню розширених пор, бореться з акне, відбілює шкіру. Біологічно активні речовини, що сприяють регенерації шкіри, розгладженню зморшок, а також стимулюють синтез колагену. Крім цього, полуниця чудово зволожує шкіру і дбайливо доглядає за волоссям, повертаючи локонам природний блиск і роблячи їх більш слухняними.

Застосовується в косметичних засобах:

  • шампунях, бальзамах, масках для волосся;
  • антивікових кремах і сироватках;
  • дитячій захисній косметиці;
  • антиоксидантних лосьйонах і тоніках;
  • зволожуючих кремах;
  • відлущуюих та освітлюючих шкіру масках;
  • протизапальних лосьйонах для проблемної шкіри;
  • косметичних засобах для жирної шкіри;
  • захисних лосьйонах і кремах;
  • сонцезахисній косметиці.

Рекомендоване дозування: 0,5-3%. Не бажано нагрівати понад 45°С. Застосовувати у ВФ (водній) або АФ (активній) фазі.

Концентрований! Не застосовувати в чистому вигляді.

Термін зберігання: до 06.2021 р.

Ukraine

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна