Lat: Bambusa arundinacea

Склад: вода очищена, листя і стебла бамбука, гліцерин рослинний.

Активні речовини: секрет сили бамбука – у високій концентрації кремнієвої кислоти. Відомо, що кремнієва кислота вирівнює шкіру, прискорює загоєння і зміцнює нігті та волосся. З віком кількість кремнію в організмі, особливо в шкірі, зменшується, через що стає проблематичним перешкоджати процесам старіння. Стимулюючи вироблення хондробластами гіалуронової кислоти і хондроїтину, кремній відновлює пружність і еластичність колагенових і еластинових волокон. Крім того, бамбук містить антиоксиданти, флавони, фенолокислоту, лактон, поліозу.

Опис: згідно з давніми східними традиціями, бамбук має численні цілющі властивості та є унікальною рослиною, здатною відновлювати баланс енергії в організмі людини. Про бамбук, який неймовірно пластичний і одночасно міцний, складено безліч легенд. З бамбуком пов'язано багато позитивних символічних знаків. Він є символом витонченості, стабільності, гнучкості, гарного виховання і дружби. У Китаї ця рослина уособлює довголіття і синівську чесноту, а в Індії - дружбу. Жителі Філіппін встановлюють на плантаціях бамбукові хрести в якості талісмана, який притягує щастя. Поряд зі сливою і сакурою бамбук є символом Японії.

Екстракт отримують з листя багаторічної вічнозеленої рослини Bambusa arundinacea, яка культивується по долинах річок, в південному Китаї. Висушені і подрібнені листя бамбука екстрагують водно-гліцериновим розчинником, далі екстракт очищуюють, концентрують, отримують густий екстракт.

Властивості:

  • багатий на полісахариди, мінеральні солі, амінокислоти та органічні кислоти;
  • має антиоксидантну та Р-вітамінну активність;
  • зміцнює стінки судин, підвищує еластичність і тонус судин, кровопостачання тканин, знижує проникність капілярів і покращує мікроциркуляцію крові;
  • має протинабрякову дію;
  • зміцнює волосся і стимулює їх зростання, зв'язує вологу і захищає шкіру голови від сухості;
  • підтримує нормальний рН шкіри, зберігає і підтримує оптимальну зволоженість шкірних покривів.

Застосування:

  • основа або актив у продукції для макіяжу: пудри, рум'яна, помади, туш для вій, основи під макіяж як кремові, так і пудрові.
  • відмінний матуючий ефект;
  • в якості зволожуючого інгредієнта в різних косметичних засобах;
  • для відновлення балансу мінералів, для догляду за втомленою шкірою;
  • у косметиці проти зморшок - "анти-ейдж" забезпечує антиоксидантний ефект;
  • у якості зміцнюючого і тонізуючого засобу для моделювання фігури, у підтягуючих кремах, а також в продукції для схуднення і зміцнення шкіри. Також використовується в засобах проти целюліту;
  • в очищувальних і відлущувальних масках і скрабах.  Бамбук є ніжним ексфоліантом;
  • в засобах для зміцнення волосся і нігтів;
  • в якості компонента лікувально-косметичних тонізуючих засобів для втомлених ніг з симптомами венозної недостатності і варикозним розширенням вен.

Рекомендоване дозування: 0,5-3%, в засобах для зміцнення волосся - 2,5-3%. Не бажано нагрівати понад 45°С. Застосовувати у ВФ (водній) або АФ (активній) фазі.

Термін зберігання: до 12.2025 р.

Ukraine
EXTC1229

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Бамбуку екстракт-концентрат

Бамбуку екстракт-концентрат
Кількість
Ціна:
1,33 USD
Ітого:
Про покупця