Активні фільтри

Наявність: 20 На складі

У миловарінні - ефективний піноутворювач. У косметиці - для зволоження, відновлення, живлення шкіри. Застосовується при акне, екземі, дерматитах як протизапальний, протисвербіжний і регенеруючий засіб. Використовується в дитячій косметиці.

Наявність: 20 На складі

Активно застосовується для догляду за волоссям в якості бази для олійної маски. Використовується як масажна олія. Застосовується в миловарінні для поліпшення миючих властивостей.

Наявність: 17 На складі

Застосовується для відновлення пошкодженої, подразненої сухої шкіри. Використовується в засобах після засмаги і бальзамах після гоління. Як протисвербіжна, використовується в лікуванні екземи та дерматитів. Допомагає зменшувати дрібні мімічні зморшки, відновлює тургор. Запобігає появі розтяжок під час вагітності.

Наявність: 20 На складі

Використовується в косметичній і фармацевтичній промисловості з метою пом'якшення та захисту шкіри, а також, як стабілізатор емульсій. Застосовується при виготовленні мила, пральних порошків і свічок.

Наявність: 20 На складі

Має протизапальну, зволожуючу, антиоксидантну, тонізуючу дію. Олія підходить для щоденного догляду за обличчям, руками і волоссям. Гарний живильний засіб для шкіри, який сприяє її омолодженню та підвищенню пружності, профілактиці та усуненню зморшок, а також пом'якшенню огрубілих ділянок.

Наявність: 20 На складі

Зустрічається в рецептурі багатьох зволожуючих і пом'якшуючих засобів. Має надзвичайно приємну текстуру, що робить його незамінним при застосуванні в помадах, а також інших засобах для макіяжу. Використовується в шампунях і ополіскувачах, зволожує і утримує вологу не лише на поверхні волосся, але й дозволяє боротися з пересушуванням шкіри голови. Має сонцезахисні властивості.

Товар доданий для порівняння.