Lat: Cocos nucifera

INCI: Cocos nucifera oil

Сировина: плоди.

Метод отримання: холодне пресування, рафінування, дезодорування.

Зовнішній вигляд: біла пастоподібна речовина з легким або відсутнім запахом.

Температура плавлення: 22-25°С.

Коефіцієнт омилення: 255.

Йодне число: 8,9.

Пероксидне число: 0,006.

Жирні кислоти:

Лауринова - 51,24%

Міристинова - 16,19%

Капрілінова - 11,57%

Каприлова - 7,85%

Олеїнова - 3,30%

Стеаринова - 1,07%

Лінолева - 0,72%

Застосування: для сухої, подразненої, чутливої ​​шкіри. Активно використовується при догляді за волоссям. В косметичній промисловості у засобах для догляду за тілом і волоссям. В якості масажної олії.

Рекомендоване дозування: як добавка - 10-50%. У миловарінні - до 100%.

Термін зберігання: до 03.2025 р. Зберігати в щільно закритій тарі в сухому темному прохолодному місці.

Malaysia
BUTR1195

Характеристики

Структура
Твердий
Фаза використання
Жирна
Grade 
Алиса 2023-10-27

Кокос раф

Масло без которого мыловарение просто невозможно представить. Даёт шикарную пену и высокие моющие характеристики. Мыло получается белоснежным и твердым.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

5 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Кокосова олія (баттер) РДВ харчова

Кокосова олія (баттер) РДВ харчова
Кількість
Ціна:
4,38 USD
Ітого:
Про покупця