Підкатегорії

Активні фільтри

Наявність: 20 На складі

Використовуються як повний або частковий замінник жирної фази (ЖФ). Мають здатність до зменшення трансепідермальної втрати вологи. Через їхню низьку в'язкість і відмінну окислювальну стабільність, є ефективними розчинниками і, отже, виступають носіями для жиророзчинних вітамінів і активів.

Наявність: 29 На складі

Емолент з гарною здатністю розтікатися. Має зволожувальні, протизапальні та живильні властивості. Також має очищувальну здатність, тому широко застосовується в засобах для зняття макіяжу, зокрема, в засобах для очей.

Наявність: 19 На складі

Емолент, гарний загущувач для різних косметичних засобів з водною та безводною складовою. Збільшує в'язкість, структуру та стабільність піни в шампунях, має кондиціонуючі властивості, утримує вологу та полегшує проникнення активів у шкірний покрив. Стабілізує емульсії.

Наявність: 99 На складі

Застосовується для виготовлення кремів і лосьйонів для обличчя, кремових очищувальних засобів, масок, кондиціонерів і кремових шампунів для волосся; покращує консистенцію безводних продуктів, таких, як губні помади, цукрові скраби для тіла.

Наявність: 28 На складі

Зустрічається в рецептурі багатьох зволожуючих і пом'якшуючих засобів. Має надзвичайно приємну текстуру, що робить його незамінним при застосуванні в помадах, а також інших засобах для макіяжу. Використовується в шампунях і ополіскувачах, зволожує і утримує вологу не лише на поверхні волосся, але й дозволяє боротися з пересушуванням шкіри голови. Має сонцезахисні властивості.

Наявність: Закінчився

Зустрічається в рецептурі багатьох зволожуючих і пом'якшуючих засобів. Має надзвичайно приємну текстуру, що робить його незамінним при застосуванні в помадах, а також інших засобах для макіяжу. Використовується в шампунях і ополіскувачах, зволожує і утримує вологу не лише на поверхні волосся, але й дозволяє боротися з пересушуванням шкіри голови. Має сонцезахисні властивості.

Товар доданий для порівняння.