Lat: Butyrospermum parkii

INCI: Butyrospermum parkii oil

Сировина: плоди.

Метод отримання: холодне пресування.

Колір: світло-кремовий або жовтий.

Запах: легкий характерний специфічний.

Коефіцієнт омилення: 182,1.

Йодне число: 58.

Пероксидне число: 0,4.

Хімічний склад: насичені та ненасичені жирні кислоти, з високим вмістом неомильних жирів, мінерали, вітамін Е, провітамін А й алантоїн. Високо цінується за значний вміст неомильних фракцій, які містять тритерпенові спирти та ефіри, фітостерини та інші вуглеводні, каритен.

Жирні кислоти:

Олеїнова кислота - 42,6%

Стеаринова кислота - 45,4%

Лінолева кислота - 5,8%

Пальмітинова кислота - 3,6%

Арахінова кислота - 1,6%

Ліноленова кислота - 0,1%

Міристинова кислота - 0,1%

Властивості і застосування: масло ши ідеально підходить для використання в різних косметичних засобах, милі.

Використовується як в моноваріанті, так і в якості основного інгредієнта у багатьох видах косметичної продукції.

Зустрічається в рецептурі багатьох зволожуючих і пом'якшуючих засобів. Створює бар'єр, який допомагає зберігати і відновлювати вологу, втрачену шкірою в результаті миття, пересушування і впливу інших зовнішніх чинників. Ефективно застосовується в кремах для сухої та чутливої шкіри. Добре зарекомендувало себе в дитячый косметиці, зокрема, навіть у чистому вигляді застосовується при попрілостях. Легко вбирається, робить шкіру гладкою і ніжною, може застосовуватися для пом'якшення кутикули.

Має приємну текстуру, що робить його незамінним при застосуванні в помадах, а також інших засобах для макіяжу. Добре зволожує і відновлює шкіру (ділянки шкіри), які піддаються пересушуванню засобами для макіяжу, що містять пігменти. Може використовуватися в засобах для демакіяжу.

Використовується в шампунях і ополіскувачах, зволожує і утримує вологу не лише на поверхні волосся, але й дозволяє боротися з пересушуванням шкіри голови, усуває свербіж, печіння, лущення.

Має сонцезахисні властивості (SPF 0-6). В сонцезахисних засобах використовується в поєднанні з іншими інгредієнтами в якості натурального УФ-фільтра, є ефективною основою масляної фази. У засобах після засмаги (лосьйони, молочко) полегшує біль від опіків і відновлює шкірний покрив.

Застосовується в бальзамах для губ, кремах для рук, засобах для депіляції, лосьйонах після гоління, милі.

Рекомендоване дозування: 5-100%. Застосовувати у жирній (ЖФ) фазі.

Термін зберігання: до 04.2025 р. Зберігати у темному прохолодному приміщенні в герметично закритій тарі.

Ghana
BUTN0977

Характеристики

Структура
Твердий
Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

3 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Ши (каріте) олія нераф.

Ши (каріте) олія нераф.
Кількість
Ціна:
1,71 USD
Ітого:
Про покупця