Підкатегорії

Активні фільтри

Наявність: 23 На складі

Підвищує міцність, еластичність та проникність капілярів і судин, має судинорозширювальну дію, забезпечує нормальну функцію епітелію. Зміцнює волосся.

Наявність: 12 На складі

Живить, розгладжує, тонізує шкіру. Усуває подразнення, почервоніння, набряклість, печіння. Чудовий регенеруючий засіб. Оптимізує процеси засвоєння вітаміну D і продукування шкірою меланіну під впливом сонця. Живить, зміцнює волосся, вії, брови. Чудовий засіб для догляду за шкірою новонароджених, особливо ефективний при висипці та попрілостях.

Наявність: 44 На складі

Має чудові зволожуючі властивості, покращує колір обличчя. Використовується при лікуванні екземи та псоріазу. Крім того, дослідження показали, що вона має широкий спектр ультрафіолетового захисту для шкіри.  Рекомендується для догляду за зневоденою, змарнілою, втомленою шкірою. Для догляду за зморшкуватою шкірою (зменшує, розгладжує зморшки), а також для профілактичного догляду за шкірою, схильної до утворення зморшок. Особливо рекомендується для сухої, зрілої, в'янучої або пошкодженої шкіри. У шампунях і бальзамах для волосся збільшує еластичність, зволожує і полегшує розчісування, надаючи волоссю сяйво та натуральний блиск. Також рекомендується для догляду за сухими, ламким, надмірно пухнастим, тьмяним, кучерявим волоссям.

Наявність: 17 На складі

Має протизапальну і відновлювальну функцію. Загоює рани, опіки, шрами, шви, прибирає висип, герпес, подразнення, запалення, біль і сліди від укусів комах. Відновлює зруйновані капіляри та текстуру пошкодженої шкіри. Зменшує подразнення, заспокоює, має захисну дію проти зовнішніх чинників, а також є активним зволожувачем.

Наявність: 18 На складі

У косметиці ефективно використовується у величезному спектрі засобів для догляду за тілом, обличчая та волоссям. Зволожуючі та антиоксидантні властивості сприяють здоров’ю волосся та шкіри голови, регулють саловиділення, зменшуючи сухість, лупу та ламкість волосся. Також має певні антимікробні властивості, які найкраще проявляють себе у засобах для схильної до вугрів або проблемної шкіри. Це природний зволожуючий компонент, який зм’якшує та розгладжує шкіру, зменшує почервоніння, подразнення та набряки, надзвичайно корисний для заспокоєння чутливої ​​або запаленої шкіри, а також допомагає захистити її від пошкодження вільними радикалами.

Товар доданий для порівняння.