Lat: Cannabis sativa

INCI: Hemp seed oil

Сировина: насіння.

Спосіб отримання: холодне пресування.

Зовнішній вигляд: темно-зелена вязка рідина зі специфічним приємним запахом і трав'яним смаком.

Хімічний склад: бета-каротин, вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, Н і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, йод, фосфор і натрій. Є одним з небагатьох рослинних продуктів, який містить вітамін D. За кількістю та балансом Омега 6 - Омега 3 незамінних жирних кислот може посперечатися за першість із жирними сортами риби та риб'ячим жиром.

Жирнокислотний склад: 

Лінолева кислота - 55%;

Ліноленова кислота - 20%;

Олеїнова кислота - 11%;

Пальмітинова кислота - 6%;

Стеаринова кислота - 2,5%;

Пальмитолеїнова кислота - 0,15%.

Опис: дослідження показують, що конопляна олія, близька за якістю до лляної, дійсно ефективно діє на здоров'я, підтримуючи серцево-судинну, ендокринну та імунну системи в нормі. Також вона використовується для створення загоюючих мазей і бальзамів.

Цю олію корисно вживати за наявності таких проблем як безсоння, запальні процеси, неврози, захворювання нирок, цистит, кашель, ревматизм, фурункули, набряки, проблеми з травленням.

Народні цілителі здавна використовують конопляну олію для лікування різних шкірних захворювань, застуди, бронхіту, хвороб жовчного міхура та туберкульозу.

Для збереження всіх корисних властивостей конопляної олії, її не рекомендують нагрівати, а ось в готові страви - супи, соуси, заправки, салати, пасту й овочеві страви можна сміливо додавати.

Властивості: багата на антиоксиданти, які борються зі старінням не лише шкіри та волосся, але і всього організму. Тому вона активно використовується для виробництва антивікової косметики.

Допомагає в загоєнні пошкодженої шкіри, допомагає при запаленнях і нормалізує суху шкіру.

Показано для жирної пористої шкіри, відновлює бар'єрну функцію, ефективно регулює роботу сальних залоз і нормалізує склад секрету, який виділяється, прискорює процеси регенерації, має зволожуючу дію. Має протизапальні властивості. Використовується для пошкодженої шкіри. Швидко всочується, не залишає жирний блиск.

Конопляна олія багата на незамінні жирні кислоти, тому сприяє відновленню захисного бар'єру сухої шкіри. Має прекрасні зволожуючі властивості, покращує колір обличчя.

Використовується при лікуванні екземи та псоріазу.

Крім того, дослідження показали, що вона має широкий спектр ультрафіолетового захисту для шкіри.

Рекомендується для догляду за зневоденою, змарнілою, втомленою шкірою.

Для догляду за зморшкуватою шкірою (зменшує, розгладжує зморшки), а також для профілактичного догляду за шкірою, схильної до утворення зморшок. Особливо рекомендується для сухої, зрілої, в'янучої або пошкодженої шкіри.

У шампунях і бальзамах для волосся збільшує еластичність, зволожує і полегшує розчісування, надаючи волоссю сяйво та натуральний блиск. Також рекомендується для догляду за сухими, ламким, надмірно пухнастим, тьмяним, кучерявим волоссям.

Рекомендоване дозування: може використовуватися як в чистому вигляді для догляду за шкірою, так і в якості добавки. Також підходить як основа для масажної суміші.

Термін зберігання: до 10.2024 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Ukraine
OILN1406

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

9 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Конопляна олія нерафінована харч.

Конопляна олія нерафінована харч.
Кількість
Ціна:
1,71 USD
Ітого:
Про покупця