Лідери продажів

Наявність: 10 На складі

"Зелений" консервант, основу якого складають ідентичні натуральним компоненти, спеціально створений для використання в органічній косметиці. Дозволений для використання в усьому світі для косметичних засобів, що не змиваються, а також змиваються.

Наявність: 12 На складі

Застосовують в хімічній, текстильній, миловарній та багатьох інших промислових галузях. На шкірі людини викликає сильні опіки, особливо небезпечне потрапляння в очі.

Наявність: Закінчився

Активно застосовується для догляду за волоссям в якості бази для олійної маски. Використовується як масажна олія. Застосовується в миловарінні для поліпшення миючих властивостей.

Наявність: 5 На складі

Використовується в скрапбукінгу, для декорування будинку та предметів інтер'єру, флористики. Злегка "паперова" фактура гарно контрастує з іншими поверхнями: металом, мохом, травою, гладким папером, тканиною. Незамінна для створення еко-стилю.

Наявність: Закінчився

Використовується в косметичній і фармацевтичній промисловості з метою пом'якшення та захисту шкіри, а також, як стабілізатор емульсій. Застосовується при виготовленні мила, пральних порошків і свічок.

Наявність: Закінчився

Аніонна рослинна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії з високими піноутворюючими характеристиками. Використовується для виготовлення твердого сухого шампуню. Це інноваційний, екологічно чистий, висококонцентрований продукт. 100 г плитки шампуню вистачає на 70-80 застосувань. Не містить консервантів, не потребує додатової упаковки і його дуже зручно брати з собою.

Наявність: Закінчився

Має м'який кератолітичний вплив. Поверхня шкіри після застосування комплексу вирівнюється, дрібні зморшки та пігментні плями зникають. При цьому завдяки рН близькому до рН шкіри, комплекс не викликає опіків. Він позитивно впливає на кровоносні судини - стінки судин стають еластичними, при цьому капілярна сіточка стає менш помітною.

Наявність: 50 На складі

Аніонна рослинна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії з високими піноутворюючими характеристиками. Чудово підходить для виготовлення твердого шампуню. Ніжна для шкіри й очей, прекрасний піноутворювач у жорсткій і м'якій воді, біорозкладана. Ідеально підходить для твердого очищуючого мила та замутнених або перламутрових шампунів, гелів для душу та лосьйонів.

Наявність: 15 На складі

Використовують, в першу чергу, для сухої шкіри. Завдяки здатності відновлювати пошкоджені клітини, прискорює зникнення невеликих косметичних дефектів (невеликих шрамів, наслідків вугрової висипки, фурункульозу тощо), запобігає появі зморшок, допомагає усувати післяпологові розтяжки, добре загоює і тонізує.

Наявність: 20 На складі

Комплекс спеціально підібраних компонентів поєднує три найважливіші функції для зрілої шкіри - захист, її зволоження та живлення, які спільно працюють, як найпотужніший засіб проти старіння шкіри.

Наявність: Закінчився

Неіонний емульгатор, дозволяє створювати цікавіші та досить насичені емульсії, які підходять для всіх типів шкіри. Не містить хімічних домішок, розчинників, етиленоксиду та діоксану. Є універсальним емульгатором "олія у воді", який дозволяє створювати креми та молочко без додавання соемульгаторів або гідроколоїдів.

Товар доданий для порівняння.