INCI: Sodium Coco Sulfate

Синонім: SCS, кокосульфат натрію

Тип: аніонний.

Зовнішній вигляд: сухий порошок.

Розчинність: хороша - в гарячій воді.

Не поєднується з катіонними ПАРами.

Опис: аніонне рослинне ПАР, отримане з кокосового масла з високими піноутворювальний характеристиками.  Дуже добре підходить для виготовлення твердого шампуню.

Твердий шампунь - це інноваційний, екологічно чистий, висококонцентрований продукт.  100 г плитки вистачає на 70-80 застосувань.  Він не містить консервантів, не потребує упаковці і його дуже зручно брати з собою.  Крім того, ви можете надати шампуню будь-яку форму (шайба, плитка, кекс і т.д.), і він дуже актуальний в якості подарунка.

Властивості:

  • дозволяє створити тверді шампуні;
  • забезпечує хороше піноутворення;
  • відмінно промиває волосся, легко розподіляється;
  • дозволяє створювати шампуні з додаванням рослинних масел без втрати піноутворення;
  • не ускладнює волосся.

Рекомендоване дозування: 10-90%.

Технологія роботи: перед тим, як розтопити ПАР, розітріть його в ступці, так як він дуже погано плавиться.  Потім необхідно нагріти його на водяній бані з додаванням водної та жирної фази, постійно помішуючи, до отримання густої маси.  Нагрівання необхідний для розм'якшення, що дозволить його змішати з іншими компонентами.  При необхідності додаємо активи, барвник, отдушку, ефірну олію - добре перемішуючи до отримання однорідної маси (можливо, що "вермішель" буде видима в готових виробах - це не є проблемою і не впливає на функціональність).  Помістити в змащену жиром (маслом) форму і поставити в морозильну камеру мінімум на 15 хвилин.  Дістати шампунь з холодильника і дати просохнути протягом 48 годин.

Термін зберігання: до 08.2024 р.

Germany
SURF1081

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Аніонний

у цій же категорії

12 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Sodium Coco Sulfate (SCS сухий) Натрію Коко Сульфат ПОРОШОК

Sodium Coco Sulfate (SCS сухий) Натрію Коко Сульфат ПОРОШОК
Ціна:
1,90 USD
Ітого:
Про покупця