INCI: Cocamidopropyl Betaine

Хімічна формула: C19H38N2O3.

Тип: амфотерний.

Зовнішній вигляд: напівпрозора (до жовтуватого відтінку) рідина зі слабким специфічним запахом

Метод отримання: з кокосової олії, похідна кокаміду та гліцин бетаїну.

Щільність: 1.043 г/мл при 25°С.

Розчинність: гарна – у воді.

рН: 4,5-5,5.

Властивості: м'який со-ПАВ, сумісний з аніонними/катіонними/неіонними ПАР. До допоміжних ПАР відносять амфотерні, неіонні та катіонні речовини. Їх використовують у складах шампунів для підвищення сумісності основних (аніонних) ПАР зі шкірою та волоссям, покращення піноутворюючих властивостей, регулювання в'язкості, зниження знежирювальної дії.

Зменшує подразнюючу дію інших ПАР.

У поєднанні з аніонними ПАР стає загусником, збільшує піноутворення та підвищує безпечність рецептур.

Має ефективні очищуючі та піноформуючі властивості.

Додатково працює як кондиціонер й антистатик для волосся.

Використовується у біокосметиці.

Забезпечує приємне очищення, піноутворення, гарний догляд за волоссям та шкірою.

Сумісний з усіма типами сурфактантів (ПАР), може використовуватися у якості основної ПАРи.

Стабілізатор піни.

Його комбінація з аніонними ПАР призводить до значного покращення дерматологічної якості кінцевого косметичного засобу.

Застосування:

  • рідке мило;
  • засоби для очищення дитячої шкіри;
  • очищуючі креми та гелі для обличчя;
  • кондиціонери для волосся;
  • бальзами-ополіскувачі для волосся;
  • гелі для душу;
  • шампуні;
  • піни для ванни;
  • очищуючі лосьйони для обличчя;
  • мило для рук;
  • зубні пасти та порошки;
  • додаток до рідкого та твердого мила.

Рекомендоване дозування: від 2 до 40%.

Дані про токсичність: є дані про токсичність для імунної системи та провокування алергій.

Термін зберігання: до 10.2025 р.

Italy
SURF1067

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Амфотерний

у цій же категорії

12 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Кокамідопропілбетаїн 45% (КПБ)

Кокамідопропілбетаїн 45% (КПБ)
Кількість
Ціна:
0,95 USD
Ітого:
Про покупця