Підкатегорії

Активні фільтри

Наявність: 16 На складі

Натуральна аніонна поверхнево-активна речовина (ПАР), що утворює стабільну, м'яку, дрібнозернисту піну. Дуже м'який миючий, один з найніжніших очищуючих засобів, ідеально підходить для рецептур м'яких піномоючих продуктів з низькою подразнюючою дією, що вкрай актуально для чутливої ​​шкіри. Не сушить.

Наявність: 19 На складі

Аніонна ПАР рослинного походження, отримана з жирних ефірів кокосової та пальмової олій, а також глюкози з кукурудзи, має високі піноутворюючі характеристики. Прекрасно підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, тому може використовуватись у дитячих косметичних засобах.

Наявність: 20 На складі

Аніонна ПАР рослинного походження. Є однією з пом'якшуючих со-ПАРів, що відновлюють ліпідний бар'єр, має здатність зменшувати подразнення шкіри внаслідок впливу аніонних ПАРів. Також використовується для збільшення в'язкості та пом'якшення сумішей ПАР в рецептурах гелів для душу, шампунях та інших пінних продуктах.

Наявність: Закінчився

Аніонна ПАР, отримана з амінокислот яблучного соку, являє собою ніжний сурфактант, який походить зі світу фруктів, що забезпечує велику м'якість для пінних косметичних засобів. Утворює густу й ультра-м'яку піну для м'якого очищення шкіри та волосся. Чудовий піноутворювач у складних умовах (жорстка вода, дуже забруднене волосся).

Наявність: 100 На складі

Аніонна рослинна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії з високими піноутворюючими характеристиками. Використовується для виготовлення твердого сухого шампуню. Це інноваційний, екологічно чистий, висококонцентрований продукт. 100 г плитки шампуню вистачає на 70-80 застосувань. Не містить консервантів, не потребує додатової упаковки і його дуже зручно брати з собою.

Наявність: 100 На складі

Аніонна рослинна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії з високими піноутворюючими характеристиками. Використовується для виготовлення твердого сухого шампуню. Це інноваційний, екологічно чистий, висококонцентрований продукт. 100 г плитки шампуню вистачає на 70-80 застосувань. Не містить консервантів, не потребує додатової упаковки і його дуже зручно брати з собою.

Наявність: 50 На складі

Аніонна рослинна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії з високими піноутворюючими характеристиками. Чудово підходить для виготовлення твердого шампуню. Ніжна для шкіри й очей, прекрасний піноутворювач у жорсткій і м'якій воді, біорозкладана. Ідеально підходить для твердого очищуючого мила та замутнених або перламутрових шампунів, гелів для душу та лосьйонів.

Наявність: 19 На складі

Забезпечує приємне очищення, піноутворення, гарний догляд за волоссям та шкірою. Зменшує подразнюючу дію інших ПАР. У поєднанні з аніонними ПАР стає загусником, збільшує піноутворення та підвищує безпечність рецептур. Має ефективні очищуючі та піноформуючі властивості. Додатково працює як кондиціонер й антистатик для волосся. Використовується у біокосметиці.

Наявність: Закінчився

Готова дуже ніжна базова суміш ПАР з гарним піноутворенням, ідеальна в якості основи для миючих засобів: гелів для душу, шампунів, засобів для інтимної гігієни. Можна використовувати як у моно варіанті, так і в поєднанні з іншими ПАР, такими, як Douceur de Coco або Base moussante Consistance, які більше його загущують.

Наявність: Закінчився

М'який емульгатор, солюбілізатор, піноутворювач, який служить для додавання невеликої кількості запашок, ефірних, базових олій у водний розчин. Чудово підходить для використання в засобах гігієни для чутливої ​​шкіри і дитячих шампунях.

Наявність: 19 На складі

Використовується в рецептурах олія / вода або вода / олія, а також як солюбілізатор для вітамінів, активних інгредієнтів, запашок і ароматизаторів та як додаткова ПАР у дуже м'яких детергентах. Гарна основа для гідрофільної косметики.

Товар доданий для порівняння.