Колір: темно-жовтий.

Запах: характерний восковий.

Температура плавлення: 63-65°С.

Розчинність: добра - у жирних та ефірних оліях, нерозчинний - у воді, гліцерині, й майже нерозчинний у спирті. Бджолиний віск виділяється зі спеціальних воскових залоз, які розташовані на нижній стороні черевця бджоли, й зазвичай, виробляти його здатні лише молоді бджоли, вік яких становить від 10 до 20 днів. Віск, що виділяється, використовується бджолами як основний матеріал для спорудження сот, а також як консервант для збереження інших важливих продуктів, що виробляються тими ж бджолами.

Незважаючи на досягнення прогресу, людина досі в повній мірі не вміє створювати цей продукт штучно, а лише імітувати його слабку подобу або очищати від залишків меду й інших механічних домішок, отримуючи в результаті чистий бджолиний віск, який вже можна сміливо використовувати у косметиці.

Властивості та застосування: у косметології рекомендується використовувати жовтий віск, тому що саме в ньому найбільша кількість вітаміну А, який при відбілюванні воску просто руйнується.

Зазвичай бджолиний віск використовують у виготовленні поживних, пом'якшувальних і захисних кремів для обличчя та тіла, в очищувальних косметичних засобах, у сонцезахисних засобах, у засобах для догляду за шкірою рук і нігтями, а також у помадах і бальзамах для губ.

Має чудові пом'якшувальні, поживні та протизапальні властивості. Засоби з бджолиним воском покращують стан шкіри, а також сприяють якнайшвидшому загоєнню різних ушкоджень (запалення, ранки, опіки тощо).

Він досить повільно вбирається в шкіру, утворюючи на ній захисну воскоподібну плівку, але при цьому не забиває пори. Така плівка суттєво уповільнює процес зневоднення та старіння шкіри, роблячи її ніжною, гладкою й еластичною.

Дуже популярне застосування бджолиного воску в створенні домашньої косметики, зокрема, кремів для догляду за сухою та  в'янучою шкірою.

Крім своїх поживних і пом'якшуючих властивостей, бджолиний віск також виступає як гарна в'язка, консервуюча та стійка основа.

Не рекомендується його розплавляти в чавунному, залізному або мідному посуді. Оскільки відбувається взаємодія жирних кислот, що містяться у воску з окремими видами металу, внаслідок чого утворюються шкідливі солі. Найкраще для цієї мети підійде посуд з нержавіючої сталі, емальований або дерев'яний посуд.

Рекомендоване дозування: 5-7%.

Виготовлений: літо 2023 р. Термін зберігання бджолиного воску досить тривалий, навіть за звичайної кімнатної температури.

Ukraine
WAX00920

Характеристики

Структура
Твердий
Фаза використання
Жирна
Grade 
Алиса 2023-10-27

Воск

Наравне с карнаубским использую в бальзамы для губ ( в паре) и кремы для рук (заменяемы), действие значительно мягче, чем у карнаубского.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

4 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Бджолиний віск (жовтий) натуральний

Бджолиний віск (жовтий) натуральний
Кількість
Ціна:
1,14 USD
Ітого:
Про покупця