Lat: Rosa damascena, Rosa centifolia

INCI: Rosa damascena flower cera and Rosa centifolia flower cera

Зовнішній вигляд: світло-коричнева тверда маса.

Запах: ніжний приємний аромат троянди.

Температура плавлення: прибл. 60°С.

Опис: важливий парфумерний компонент завдяки інтенсивному солодкому, насиченому, квітковому аромату з приємними трояндовими тонами. Збільшує твердість та насиченість косметичних засобів. Незамінний при виготовленні твердих парфумів.

Віск троянди часто додають у мило в поєднанні з ефірною олією рожевого дерева – виходить чудове мило з ароматом троянди.

Всі частини рослини троянди, включаючи бутони, пелюстки, насіння, листя та стебла використовуються у виготовленні тінктур, сиропів, інфузів і дистилятів, оскільки вони мають очищуючі, регенеруючі, антисептичні, тонізуючі та в'яжучі властивості. Більшість засобів, виготовлених з троянди, зокрема, що містять віск троянди, добре переносяться людьми, схильними до алергії.

Використання трояндового воску дуже ефективне в засобах для лікування подразненої та (або) пошкодженої шкіри внаслідок стресу, обвітрювання й інших несприятливих умов. Він має пом'якшувальну та захисну функцію, зв'язує вільні радикали, антиоксидант, має гарні вологоутримуючі властивості.

Застосовується в косметичних засобах для догляду за сухою, пошкодженою та чутливою шкірою, у зволожуючих сироватках, бальзамах, кремах. Також у антивікових серіях, продуктах для очищення, детоксикації, м'якої боротьби зі зморшками, процесами в'янення не лише для шкіри обличчя, а й тіла. Засоби для волосся також не виняток: шампуні та маски для пошкодженого волосся, шампуні та кондиціонери для зменшення подразнення та свербіння шкіри голови. Використовується у засобах для макіяжу, де він є додатковим фіксатором пігментів та ефективним вологоутримувачем.

Підходить для виготовлення особливих косметичних засобів, з найкращими ароматичними та довгограючими властивостями. Це можуть бути масажні свічки, ароматні креми для тіла, бальзами для губ, тверді парфуми-конкрети, масажні плитки тощо.

Рекомендоване дозування: 0,5-5%. Використовується у жирній фазі (ЖФ).

Термін зберігання: до 07.2024 р.

France
WAX00921

Характеристики

Структура
Твердий
Тип аромату
Квітковий
Фаза використання
Жирна
Grade 
Алиса 2023-10-27

Воск розы

Мягкий воск для создания окклюзивной пленки и придания аромата косметике.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

4 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Троянди віск

Троянди віск
Кількість
Ціна:
2,67 USD
Ітого:
Про покупця