Lat: Cupressus sempervirens

INCI: Cypress Oil

Назви: ефірна олія кипарису, Oil of Cypress (англ.), essence de Сypres (франц.), Cypressenöl (нім.).

Одержання: пародистиляцією молодих гілок, вихід олії становить приблизно 0,2%. Видобувається з італійського кипарису Cupressus sempervirens, що росте повсюдно у Південній Франції, Італії, Іспанії, Алжирі.

Хімічний склад: містить близько 180 компонентів, більшість з яких — терпенові вуглеводні та їх похідні. Досі не вдалося встановити носія амбрової ноти аромату в кінцевих фракціях кипарисової ефірної олії.

Властивості: позитивно впливає на систему кровообігу та водно-жирового обміну, застосовується у боротьбі з целюлітом, розширенням вен, судин, онімінні кінцівок. Болезаспокійливі та антисептичні властивості цієї олії використовуються при артриті, менструальних болях, геморої та ранах.

Такі властивості дозволяють застосовувати олію при запаленнях шкіри, екземах, а також при надмірній пітливості. Чудовий природний дезодорант. Має загоювальну дію.

Заспокоює кашель та подразнення дихальних шляхів. Використовується в сумішах для пацієнток, що перебувають у періоді менопаузи: вона пом'якшує фізичні та психічні проблеми цього періоду. Створює загальну заспокійливу, послаблюючу напругу та м'яку снодійну дію.

Стандартизація: TWT 1980

Обмежень IFRA немає.

Увага: не слід застосовувати у першому триместрі вагітності.

Застосування:

Масаж: целюліт, розширення вен та порушення кровообігу, оніміння кінцівок, судоми, ревматизм, проблеми менопаузи, нервове напруження, безсоння, стрес.

Ванни: порушення кровообігу, розширення вен, оніміння кінцівок, судоми м'язів, ревматизм, нервове напруження, безсоння, проблеми менопаузи, застуда, надмірна пітливість, старіння шкіри, геморой.

Компреси: геморой, рани та порізи, запалення шкіри, екзема, розширення вен.

Інгаляції (ароматерапевтичний камін): нервове напруження, стрес, безсоння, роздратування, застуда, кашель, астма, період менопаузи.

Компліментарні аромати: апельсин солодкий, бензоїн, бергамот, кардамон, кедр, лаванда, ладан, лимон, майоран, мандарин, марокканська ромашка, мускатна шавлія, сандал, сосна, ялівець.

Спосіб зберігання: у темному прохолодному місці у скляному флаконі.

Термін зберігання: до 09.2024 р.

Tunisia
EOIL1131

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Натуральна
Тип аромату
Древний
Трав'яний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Кіпариса ефірна олія

Кіпариса ефірна олія
Кількість
Ціна:
39,00 ₴
Ітого:
Про покупця