INCI: Aniba rosaeodora essential oil, Rosewood oil

Назва: ефірна олія рожевого дерева, Rosewood oil (eng.).

Отримання: з вічнозеленого тропічного дерева з корою і деревиною червонуватого кольору та жовтими квітами сімейства лаврових (Lauraceae). Зростає в джунглях річки Амазонки. Олію виробляють в Перу і Бразилії. Отримують з деревини перегонкою водяною парою.

Хімічний склад: ліналоол (до 85%), терпінеол, цинеол. 

Властивості: тонкий, екзотичний аромат цієї олії чудовим способом поєднує в собі квітковий і деревний запахи, з легким пряним відтінком. 

Прекрасний антидепресант, усуває дратівливість і відчуття безсилля. Чудово знімає втому, млявість і виснаження. Терпкий запах деревини рожевого дерева має тонізуючі властивості. Допомагає впоратися з депресією, подолати дратівливість, домагатися поставлених цілей. Вплив цієї олії на емоційний стан балансуючий, гармонізуючий. Допомагає впоратися з нервовим напруженням і стресовими станами, плаксивістю. 

У дерматології застосовують при дерматитах, дерматозах, нейродермітах, сухій екземі, алергічних реакціях. 

Гарний засіб від сексуальної холодності та безсилля. Афродизіак. Допомагає при фригідності, імпотенції та інших сексуальних проблемах.

Аромат рожевого дерева часто вибирають жінки, які прагнуть до незалежності та самоствердження. Однак в ньому є щось привабливе і для чоловіків.

У косметології використовують для підвищення еластичності та зволоження шкіри, розсмоктування тонких рубців, запобігання появи зморшок. Позитивну дію цієї олії в повній мірі оцінять власники тонкої, чутливої, сухої або комбінованої шкіри. Олія рожевого дерева забезпечує м'який догляд, живить і зволожує, нормалізує обмінні процеси в шкірі. Розгладжує дрібні зморшки, вирівнює тон обличчя та згладжує судинний малюнок, освітлює пігментні плями та дрібні рубці. Забезпечує захист шкіри від несприятливих факторів навколишнього середовища. Це традиційний компонент у масажних сумішах для підвищення еластичності шкіри обличчя, рук і всього тіла.

Цілюща дія цієї олії полягає в зміцненні та стимулюванні імунітету, що корисно під час епідемій грипу, респіраторних захворювань, хронічних хвороб. Допомагає при екземі та дерматитах. Лікує рани й опіки, зокрема, сонячні. 

Стандартизація: ISO-3761. 

Обмежень IFRA немає.

Увага: не застосовувати для дітей віком до 6 років. 

Застосування: 

Масаж: депресія, апатія, відсутність психічної рівноваги, головні болі.

Ванни: депресія, апатія, відсутність психічної рівноваги, головні болі.

Інгаляції: депресія, апатія, відсутність психічної рівноваги, головні болі, хронічний кашель.

Компліментарні аромати: базилік, бей, бергамот, валеріана, вербена, ялина, іланг-іланг, каяпут, кедр атласький, ладан, лемонграс, майоран, меліса, мирра, мирт, м'ята перцева, найолі, пальмароза, перець чорний, сандал, сосна, фенхель, чайне дерево, шавлія мускатна, евкаліпт.

Спосіб зберігання: в темному прохолодному місці у скляному флаконі.

Термін зберігання: до 08.2025 р.

Germany
EOIL1106

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Натуральна
Тип аромату
Древний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Рожевого дерева (палісандра) ефірна олія

Рожевого дерева (палісандра) ефірна олія
Кількість
Ціна:
2,10 USD
Ітого:
Про покупця