Lat: Prunus armeniaca (Linn.)/Armeniaca vulgaris

INCI: Apricot kernel oil

Сировина: ядра кісточок. Містять 30-50% жирної олії.

Спосіб отримання: отримують з ядер кісточок абрикоса методом холодного пресування. 

Зовнішній вигляд: прозора, майже безбарвна легка рідина з приємним смаком.

Хімічний склад: основна складова частина масла - триолеїн. Містить велику кількість ненасичених жирних кислот, велику кількість вітамінів, добре всочується, використовується в якості базової в фармакології та косметології. Також містить вітамін F в активній формі, токофероли, фосфоліпіди, вітаміни А, В і С, солі калію, магній та інші мінеральні речовини, пантотенову кислоту.

Жирнокислотний склад: 

Олеїнова кислота - 55-65% 

Лінолева кислота - 25-35%; 

Пальмітинова кислота -3-7%; 

Стеаринова кислота - до 2%; 

Пальмітолеїнова кислота - до 1%; 

Ліноленова кислота - до 1%.

Властивості: поживна, багата на вітаміни, не має запаху, добре всочується. Можна застосовувати навіть для догляду за дуже чутливою шкірою немовлят. Підходить для будь-якого типу шкіри. Особливо підходить для в'янучої, чутливої, запаленої, сухої, зневодненої шкіри. Має прекрасні регенеруючі властивості, тому рекомендується використовувати для догляду за шкірою обличчя і тіла.

Застосування:

  • стомлена і в'яла шкіра; 
  • проблемна шкіра; 
  • сухий дерматит; 
  • для догляду за чутливою дитячою шкірою; 
  • для повсякденного догляду за шкірою змішаного типу. 

Рекомендоване дозування: в якості добавки - 10-50%. При необхідності можна використовувати в чистому вигляді, а також в суміші з іншими рослинними оліями (мигдалева, авокадо, жожоба, зародків пшениці), взятими у співвідношенні 1:1, для догляду за шкірою тіла, обличчя та рук, і в якості базової олії для розчинення натуральних ефірних олій і деяких лікарських косметичних засобів.

Термін зберігання: до 12.2024 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Germany
OILR1221

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

15 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Абрикосових кісточок олія раф. фарм.

Абрикосових кісточок олія раф. фарм.
Кількість
Ціна:
1,03 USD
Ітого:
Про покупця