Lat: Prunus persica 

INCI: Prunus persica kernel oil

Сировина: насіння. 

Отримання: кісточки персика Prunus persica містять до 55% жирної олії. Отримання відбувається за допомогою механічного пресування та фільтрації. Після гідратації, нейтралізації, відбілювання та дезодорації, отримують рафіновану олію світло-жовтого (до середньо жовтого) кольору зі слабким характерним запахом і м'яким смаком. 

Зовнішній вигляд: cвітло-жовта (до середньо жовтої) рідина зі слабким характерним запахом. 

Жирнокислотний склад: 

Пальмітинова кислота - 6,1% 

Пальмітолеїнова кислота - 0,2% 

Стеаринова кислота - 2,5%

Олеїнова кислота - 67,1% 

Лінолієва кислота - 23,1%

Лінолеїнова кислота - 0,3% 

Інші кислоти - 0,7%. 

Властивості: 

  • догляд за повіками і губами: має протизапальну, регенеруючу, зволожуючу, пом'якшувальну, тонізуючу дію; 
  • освітлює й омолоджує шкіру; 
  • позитивно впливає на екзему, дерматити, опіки; 
  • целюліт; 
  • для догляду за нігтями; 
  • використовується для догляду за проблемними ділянками тіла, схильними до зниження пружності; 
  • запалення, попрілості;
  • надає шкірі здоровий, гарний колір; 
  • при кон'юнктивітах; 
  • при болях у вухах; 
  • при гострих і хронічних запаленнях середнього вуха; 
  • проносне, жовчогінний засіб. 

Вітамінізований, нормалізуючий обмінні процеси в шкірі засіб, має антиоксидантну активність, уповільнює процеси старіння.

Застосування: 

Масаж: у чистому вигляді або в поєднанні з ефірними оліями: на 1 ст. л. персикової олії додати 1-2 краплі ЕО троянди, сандалу та лайму. 

Антицелюлітний засіб: ЕО апельсину, мандарину або грейпфруту по 1-2 краплі на 1 ст. л. персикової олії. Застосовується й інша композиція: ЕО герані, ялівцю, лимону, лаванди та кипарису, використані по 1 краплі на 1 ст. л. основи.

Догляд за шкірою повік: у чистому вигляді або в поєднанні з олією жожоба чи авокадо, або з додаванням до 1 ст. л. базової олії по 1-2 краплі ЕО сандалу, троянди і лайму. Щодня 1-2 рази змащувати повіки або робити аплікації на 15-20 хв протягом 10-15 днів. У якості підтримуючого засобу використовувати 1-2 рази в тиждень. Усуває запалення повік, зморшки та попереджає їх появу.

Догляд за губами: в чистому вигляді або в поєднанні з олією жожоба чи авокадо, або зародків пшениці (1:1), або з додаванням до 1 ст. л. базової олії по 1-2 краплі ЕО меліси, троянди та лайму. Сприяє відновленню свіжості, еластичності, пружності, яскравості червоної облямівки губ. 

Масажна олія для зміцнення нігтів: на 1 ст. л. персикової олії або в суміші з олією жожоба, авокадо чи зародків пшениці (1:1) додати 2-3 краплі ЕО лимону, евкаліпту, лаванди або по 1-2 краплі чебрецю і лаванди або розмарину, пачулі і ромашки. Нанести олію на нігті й масажувати нігтьові ложа 2-3-чі на день, а також за 15-20 хв до нанесення лаку. Сприяє швидкому зростанню нігтів, робить їх міцними, прозорими, блискучими. 

Аплікації при опіках: до 1 ст. л. персикової олії або в суміші з олією жожоба, зародків пшениці або обліпихової олії (1:1) додати 10-15 крапель ЕО лаванди. Нанести на марлеву серветку і прикласти до ураженої ділянки. Міняти пов'язку кожні 2-3 год. Сприяє зняттю болю, швидкому загоєнню ран і запобігає утворенню рубців. 

 Термін зберігання: до 07.2024 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Germany
OILR1212

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

15 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Персикових кісточок олія раф. фарм.

Персикових кісточок олія раф. фарм.
Кількість
Ціна:
52,00 ₴
Ітого:
Про покупця