INCI: Lactic Acid

Колір: прозора рідина від блідо-жовтого до жовтого кольору.

Запах: відсутній.

Густина: 1,18 г/мл.

рН водних розчинів: 1,23 (37,3%), 0,2 (84,0%).

Розчинність: у воді при 20°С - необмежено. Через високу гігроскопічність молочної кислоти, зазвичай використовують її концентровані водні розчини - сиропоподібні безбарвні рідини без запаху з різним відсотком вмісту (в даному випадку 80%).

Опис: у природі молочна кислота утворюється в результаті молочнокислого бродіння (при скисанні молока, квашенні капусти, солінні овочів, дозріванні сиру, силосуванні кормів);  D-молочна кислота виявлена ​​в тканинах тварин, рослин, а також в мікроорганізмах.  Застосовують в харчовій і косметичній промисловості, в протравному фарбуванні, в шкіряному виробництві, в бродильних цехах як бактерицидний засіб, для отримання лікарських засобів, пластифікаторів.

Властивості:

  • протизапальна, заспокійлива (для подразненої й алергенної шкіри);
  • відбілююча;
  • відлущувальна (пілінги);
  • тонізуюча та зміцнююча, розгладжує (застосовується в антивіковій косметиці).

Косметичні засоби: шампуні, креми, лосьйони, тоніки, пілінг-маски.

Рекомендоване дозування: креми, тоніки: 0,1-0,5%, пілінги: до 4%.

Термін зберігання: до 03.2027 р.

Belgium
ACID0035

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.