INCI: Sodium Hyaluronate High Molecular

Хімічна характеристика: натрієва сіль гіалуронової кислоти, отримана біотехнологічним методом.

Зовнішній вигляд: порошок білого кольору.

Вміст гіалуроната натрію - 96,9%.

Молекулярна маса: 2,5 МДА.

рН: 6,0-7,5 (0,1% розчин).

Розчинність: добре розчинний у воді, з утворенням в'язкого, безбарвного, злегка опалесцюючого гелю.

Властивості: має високі зволожуючі властивості, формує безперервну зволожуючу плівку.

Гіалуронат натрію за своєю активністю повний аналог гіалуронової кислоти, сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру м'якою та гладкою. Має здатність стимулювати клітинну міграцію і проліферацію.

Повільно, але повністю розчиняється у воді, утворюючи в'язкий, безбарвний, злегка опалесцентний гель вже при концентрації 1%.  Цей гель може бути збережений для подальшого використання в косметичних композиціях. Емульсії на основі гіалуронової кислоти мають м'яку і ніжну консистенцію, крім того, вона добре сумісна зі шкірою і ніколи не викликає подразнення й алергічних реакцій.

Після застосування косметики з гіалуроновою кислотою шкіра виглядає м'якшою, гладкішою та ніжнішою. І це не просто зовнішній ефект, характерний для більшості емолентов. Справа в тому, що вологе середовище, яку створює гіалуронова кислота на поверхні шкіри, зменшує випаровування води через роговий шар, бо інтенсивність випаровування залежить від відносної вологості навколишнього повітря. Це має велике значення, оскільки проникність рогового шару для води може різко збільшуватися під впливом УФ-випромінювання, руйнівної дії поверхнево-активних речовин і забруднень, що оточують нас всюди.

Активізує кровопостачання, застосовується для поліпшення кольору і вигляду шкіри, має дренажний і зміцнювальний вплив, покращує еластичність і пружність шкіри.

Гіалуронова кислота може на час "прикрити" пошкоджений роговий шар, не дозволяючи шкірі зневоднюється, поки відбуваються відновлювальні процеси в епідермісі. Крім того, полімерна мережа, яку гіалуронова кислота утворює на поверхні шкіри, дозволяє біологічно активним речовинам, що входять до складу косметичних засобів, довше на ній затримуватися, що підвищує ймовірність їх проникнення в епідерміс.

Глибоко проникає в клітини епідермісу, забезпечуючи не лише зволожуючий, але й підтягуючий ефект. Незамінна в косметичних антивікових засобах. Рекомендується використовувати після 35 років.

Застосування: в якості зволожуючого, захисного та гелеутворюючого косметичного компонента. Входить до складу високоякісних зволожуючих кремів, губної помади та бальзамів для губ, антицелюлітних кремів, гелів для повік, лосьйонів після засмаги, протизапальних лосьйонів, ранозаживлюючих і сонцезахисних засобів.

Рекомендоване дозування: 0,01% - 0,5%.

Термін зберігання: до 05.2024 р.

China
ACID0729

Характеристики

Структура
Сухий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Гіалуронат натрію високомолекулярний

Гіалуронат натрію високомолекулярний
Кількість
Ціна:
3,77 USD
Ітого:
Про покупця