INCI: Caprylic Capric Triglyceride, Cylindrotheca Fusiformis Extract

Зовнішній вигляд: жовта або коричневувато-жовта масляниста рідина.

Густина: 0,93 - 0,96.

Отримання: СО2 екстракція.

Розчинність: гарна - в оліях.

Опис: це досконалий і високоефективний активний компонент розроблений за допомогою складних методів культивування та екстракції мікроорганізмів мікроводоростей. Вони складають 99,9% морських організмів і є першою ланкою в енергетичному ланцюзі океану. Вони забезпечують функціонування основних біологічних циклів і підтримання біорізноманіття на Землі. Мікроводорості вирощуються з допомогою промислової фотобіореакторної системи.

Незважаючи на крихітні розміри, вони містять вражаючу концентрацію корисних складових для шкіри. Маючи в основі циліндротекові діатомові водорості, був розроблений вкрай ефективний концентрат каротиноїдів та незамінних жирних кислот і стеролів з доведеною активністю проти зморшок.

Схвалено COSMOS і ECOCERT.

Властивості: активний компонент для догляду за шкірою, який поєднує в собі як відновлювальні властивості морських мікроводоростей, так і антиоксидантні переваги вітаміну С. Таке поєднання допомагає освітлити шкіру, зменшити появу темних плям або гіперпігментації, а також захистити шкіру від шкідливого впливу довкілля.

Серед основних властивостей виділяють такі:

  • антиоксидантний захист: допомагає захистити шкіру від пошкодження вільними радикалами, спричиненого стресовими факторами навколишнього середовища, такими як забруднення та ультрафіолетове випромінювання. Цей захист може допомогти запобігти передчасному старінню і зберегти здоров'я шкіри;
  • освітлення: освітлює шкіру, зменшуючи видимість темних плям, гіперпігментації та нерівномірного тону. Пригнічує вироблення меланіну, що призводить до рівномірнішого кольору обличчя;
  • вироблення колагену: відіграє важливу роль у синтезі колагену, який необхідний для підтримки пружності та еластичності шкіри. Стимулюючи вироблення колагену, допомагає покращити структуру шкіри та зменшити видимість дрібних і глибоких зморшок;
  • зволоження: має зволожуючі властивості, зволожує шкіру та запобігає її сухості;
  • протизапальна: має протизапальні властивості, які заспокоюють подразнену шкіру та зменшують почервоніння і запалення;
  • захист від негативних факторів довкілля: допомагає захистити шкіру від агресивних факторів довкілля, таких як ультрафіолетове випромінювання та забруднення, які можуть спричинити пошкодження та прискорити старіння;
  • регенерація клітин: сприяє регенерації та оновленню клітин, допомагає зберегти молодий вигляд та покращити загальний стан шкіри.

У поєднанні ці властивості роблять Marine BlueVital C ефективним комплексним компонентом для догляду за шкірою, який може вирішити численні проблеми шкіри, включаючи старіння, тьмяність, нерівномірний тон і зневоднення.

Тести in vitro показали здатність стимулювати клітинну проліферацію та синтез колагену. Лікування фібробластів шкіри відобразило значне збільшення синтезу колагену (на +19,3%) при 2% використання активу, всього за 24 години, в порівнянні з необробленою контрольною культурою клітин.

Вже при 0,5% спостерігається поступове збільшення до +17,2% синтезу колагену через 72 години, порівняно з необробленими клітинами.

Тести in vivo, проведені з препаратом, що містить 1,5% активу, показують значну та видиму активність проти зморшок. Через 2 місяці глибина зморшок зменшується на 10,4%, а їх об'єм - зменшується на 12% у порівнянні зі станом шкіри до лікування.

Крім того, група добровольців підтвердила значне поліпшення еластичності, зволоженості та м'якості шкіри.

Використання: у широкому спектрі косметичних засобів, таких як сироватки, антипігментаційні та антивікові креми (зокрема, для ніжної шкіри навколо очей), у будь-яких зволожуючих засобах для щоденного догляду або вмивання, тоніки, зволожуючі та живильні маски, сонцезахисна косметика.

Рекомендоване дозування: від 0,2 до 2%.  Рекомендовано вводити на кінцевому етапі у вже готову емульсію під час її прикінцевого охолодження за температури 20-25°С.

Термін зберігання: до 03.2025 г. (ретест). Зберігати в сухому прохолодному темному (без доступу прямого сонячного проміння) місці при температурі до 10⁰С.

France
COMV2194

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Жирна

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.