Склад: вода очищена, гліцерин рослинний, екстракт сланей ламінарії, фукусу, листя розмарину, листя камелії китайської, трави шавлії лікарської, листя плюща, трави зимолюбки, гідролізат протеїнів зародків пшениці.

Опис: утворення целюліту відбувається через жирове накопичення, надмірне утримування води і недостатню васкуляризацію в тканинах. Це призводить до ослаблення тканин і утворення "апельсинової шкірки".

Кофеїн китайського чаю, йод фукуса та ламінарії стимулює активність ферментів, що відповідають за жиророзщеплення (перехід від жирових запасів - тригліцеридів - у гліцерин і вільні жирні кислоти). Таким чином, вони допомагають руйнувати тригліцериди і забезпечити їх виведення.

Камелія китайська і чай зелений, а також шавлія є дезінфільтрантами і запобігають підвищеному вмісту води в сполучній тканині.

Флавоноїди розмарину пришвидшують васкуляризацію та покращують обмін між венозно-лімфатичним обігом і сполучними клітинами для кращої втрати ваги і позбавлення від токсинів. Фукус (багатий фукоїданом) і плющ також сприяють цьому процесу.

Сапоніни плюща і танін зимолюбки мають в'яжучу дію й зміцнюють тканини. Плющ і зимолюбка також мають властивості, що перешкоджають закупорці судин.

Кремній, що міститься в плющі, й альгінат ламінарії мають відновлювальну дію, активуючи синтез колагену й еластину.

Камелія використовується для покращення проникнення у тканини активних компонентів, що містяться в інших рослинах.

Властивості: комплекс діє одночасно на скупчення жиру і закупорені судини, забезпечуючи ефект підтягування.

Рекомендується використовувати як самостійно, так і в поєднанні з Підтягуючим комплексом.

Рекомендовані дозування: антицелюлітні креми, зміцнювальні креми, молочко для тіла, гелі - 5-15%; концентровані сироватки та продукти для професійного масажу - 25-50%.

Термін зберігання: до 11.2023 р. Зберігати в темному прохолодному місці в щільно закритому флаконі.

Ukraine
COMO1007

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Антицелюлітний комплекс

Антицелюлітний комплекс
Кількість
Ціна:
30,00 ₴
Ітого:
Про покупця