INCI: Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols

Синонім: Amisol Trio™

Зовнішній вигляд: жовтувата сиропоподібна рідина, під дією низьких температур може розшаровуватися.

Розчинність: гарна - в полісорбатах, інших солюбілізаторах, ПАРах, оліях.

Опис: концентрований продукт, який містить фосфоліпіди, гліколіпіди та фітостероли. Через велику кількість сої насичений вітаміном F у високій концентрації. Утворює захисну та живильну плівку на поверхні, добре переноситься шкірою та волоссям, також рекомендується для ніжної та чутливої шкіри. В миючих засобах створює вершкову, м'яку піну. Являє собою неіонний емульгатор/стабілізатор емульсій.

Заспокоює шкіру голови та знімає свербіж, живить і відновлює структуру волосся. Полегшує розчісування, надає волоссю блиск і ефект кондиціонування. Ідеально підходить для миючих засобів для дітей, знімає подразнення.

Властивості:

  • має омолоджуючий, розгладжуючий зморшки, зволожуючий ефектом;
  • сприяє загоєнню ран, підходить для пошкодженої шкіри, з атопічним дерматитом, екземою, при ксерозі;
  • обгортає волосся, захищаючи його від агресивного впливу навколишнього середовища та перепаду температур;
  • утворює захисну плівку на поверхні шкіри;
  • має високий ступінь кондиціонування. При використанні даного засобу волосся набуває: яскравості: +92%, розчісуваності: +72%, пружності: +73%, м'якості: +67%;
  • відновлює пошкоджену структуру волосся;
  • має заспокійливий ефект і знижує агресивний вплив ПАРів.

Застосовується в: шампунях (відновлює пошкоджене волосся), кондиціонерах (призначений для чутливої шкіри голови, а також схильної до сухості та подразнення, інтенсивно зволожує волосся), бальзамах, масках для волосся, миючих засобах для обличчя та тіла (відновлює гідроліпідний рівень, що запобігає руйнуванню ліпідного бар'єру ПАРами, зволожує шкіру, запобігає подразненню від миючих засобів, дарує приємні відчуття), інтенсивно відновлюючих кремах та масках для обличчя і тіла.

Рекомендоване дозування: 0,5-1,5% (до 4%):

  • гель для душа - не більше 1,5%;
  • шампуні та кондиціонери - до 1%;
  • крем для гоління - 1,5-2%;
  • для зняття макіяжу - 0,5-4%;
  • омолоджуюча і зволожуюча косметика - 0,5-1%;
  • лікувальні засоби - 1-1,5%.

Витримує короткочасне нагрівання до 60°С, набуває текучу форму, що полегшує застосування у рецептурі. Вводити безпосередньо перед емульгуванням в жирну фазу (ЖФ) або готову емульсію. При виготовленні шампунів та інших миючих та очищуючих засобів, вводиться в ПАР і потім нагрівається до температури 55-60°С.

Термін зберігання: до 02.2025 p.

France
COMV0765

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Жирна
Grade 
Алиса 2023-10-27

Амисол Трио

Любовь с первого эксперимента! Обязательный компонент для шампуней у меня - разглаживает волос и препятствует сечению кончиков. <br /> Для кожи имеет значительный восстанавливающий и питательный потенциал.<br /> В средствах для умывания уменьшает агрессивность ПАВ, убирает чувство сухости и стянутости.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

14 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Мембранно-ліпідний комплекс

Мембранно-ліпідний комплекс
Кількість
Ціна:
1,33 USD
Ітого:
Про покупця