Склад: вода очищена, гліцерин, екстракти гінкго білоба, ялівцю, папайї, банана та манго.

Властивості: сприяє швидкому оновленню та відновленню клітин епідермісу. Розгладжує шкіру, повертає ефект сяяння, зберігає молодість. Тонізує, зволожує, заспокоює запалену та пересушену шкіру.

Унікальний комплекс флавоноїдів (рутина, кверцетину тощо) екстракту гінкго білоба забезпечує захист шкіри від вільних радикалів, ефективно уповільнює процес передчасного старіння, активізує кровообіг та покращує живлення шкіри.

Екстракт ялівцю містить ефірні олії, пінен, кадинен, камфен, терпинен, борнеол, яблучну, мурашину, оцтову кислоти, вітамін С, калій, магній. Стимулює обмін речовин, сприяє виведенню з тканин шлаків, підвищує тонус, освіжає колір та вигляд шкіри.

Екстракт папайї активно пом'якшує шкіру, усуває нерівності та згладжує її рельєф, є антиоксидантом та захищає від бактерій та запалень. Його основна функція – розщеплювати білок кератин та розчиняти його. Косметичний ефект цієї властивості полягає в тому, що папаїн видаляє клітини, які вже відмерли, вирівнює рельєф шкіри, стимулює обмін клітин епідермісу. Він діє надзвичайно м'яко та добре переноситься навіть найчутливішою шкірою. Крім того, він діє як молекулярна губка, утримуючи вологу у роговому шарі епідермісу. Сприяє регенерації клітин шкіри, ущільнює її, підвищує тургор.

Корисні речовини, що містяться в екстракті банана, комплексно впливають на здоров'я та стан шкірних покривів. Фітостероли сприяють зменшенню зморшок, покращенню мікрорельєфу шкіри; вітамін В має потужну себорегулюючу властивість, нормалізує клітинний обмін, живить, зволожує шкіру, зберігаючи її пружність і еластичність; вітаміни С і Е омолоджують шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд і запобігаючи передчасному в'яненню. Кальцій, що входить до складу банана, забезпечує шкірі гарну структуру, робить її пружнішою, молодшою та гарнішою, надаючи стабільності клітинним мембранам. Магній відповідає за нормалізацію дихальних процесів, допомагає зняти судинні та м'язові спазми. Калій добре виводить шлаки та токсини, а фосфор - надійно захищає шкіру від несприятливого впливу зовнішнього середовища. Корисні властивості екстракту банана чудово проявляють себе у багатьох косметичних засобах: від антивікової сироватки для обличчя до захисного дитячого крему.

Екстракт манго містить вітаміни А, С та бета-каротин. Сприяє дбайливому відлущуванню поверхневих клітин шкіри, зберігаючи її красу та природне сяйво. Містить комплекс органічних кислот та ензимів, які м'яко стимулюють активне оновлення клітин.

Застосування: рекомендується для використання у широкому спектрі косметичних засобів. Може застосовуватися в антистрес-косметиці для швидкого відновлення "втомленої" та пошкодженої шкіри; дитячих косметичних засобах (3+); сонцезахисних серіях та засобах після гоління; шампунях, спреях та бальзамах для волосся; сироватках, тоніках та кремах. Підходить фактично для будь-якого віку та типу шкіри.

Рекомендоване дозування:

  • креми, лосьйони – 3-5%;
  • освітлювальні сироватки – 7-8%;
  • маски для сухої та зневодненої шкіри - 10%;
  • зволожуючі засоби для тіла – 5-10%;
  • тоніки та спреї після гоління - 2-4%;
  • шампуні, дитяча, банна лінія – 5-10%;
  • кондиціонери та маски для волосся - 10-15%;
  • сонцезахисна серія – 15%.

Вводити у водну (ВФ) або активну (АФ) фазу. Не бажано нагрівати вище 45°C.

Термін зберігання: до 04.2025 р. Зберігати у темному прохолодному місці у щільно закритому флаконі.

Ukraine
COMO1012

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Інтенсивно відновлюючий комплекс

Інтенсивно відновлюючий комплекс
Кількість
Ціна:
44,00 ₴
Ітого:
Про покупця