INCI: Disodium EDTA

Синоніми: трилон БД, 2-водна динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти.

Хімічна формула: C10H14N2Na2O8 • 2H2O.

Зовнішній вигляд: білий порошок.

Молекулярна маса – 372,24.

Температура плавлення – 255°С.

Рівень рН: 4,0-5,0.

Розчинність: гарна – у воді, слабка – у спирті. У воді за нормальної температури 20°С становить 100 г/л, за нормальної температури 80°З – 230 г/л.

Опис: підвищує стабільність системи, забезпечує її екологічну безпеку. Зв'язує важкі метали, вільні радикали й водночас забезпечує ефект відбілювання. Зв'язує іони кальцію та магнію як у воді, так і на поверхні шкіри, що забезпечує використання косметики у воді будь-якої жорсткості.

Використовується як біологічно активна добавка в шампунях, а також як комплексоутворювач. Він утворює дуже стійкі водорозчинні комплекси з іонами металів: кальцієм, магнієм, залізом тощо. Миттєво пом'якшує воду. Зв'язуючи кальцій, ЕДТА робить воду м'якою, тому він часто входить до рецептури шампунів та пральних порошків. Стабілізує емульсії.

У харчовій промисловості використовується з кодом Е385.

Рекомендоване дозування: 0,1-0,3%.

Термін зберігання: до 07.2025 р.

Germany
ACTA0698

Характеристики

Структура
Сухий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Трилон БД чда (ЕДТА)

Трилон БД чда (ЕДТА)
Кількість
Ціна:
0,76 USD
Ітого:
Про покупця