Використовується в косметичних засобах для лікування акне та запалень, оскільки є ефективним антимікробним і протизапальним компонентом. В антивіковій косметиці застосовується як активний антиоксидант і відновник в'янучої шкіри.
Кави смаженої зерен СО2 екстракт
Артикул: CO2E1234
- Написати відгук
Активізує обмінні процеси, регулює жировий і водний обмін, пом'якшує і захищає верхній шар епідермісу. Підвищує еластичність шкіри, зволожуючи і розгладжуючи її. Має потужну антиоксидантну дію, сповільнюючи процеси старіння. Вводиться до складу лікувально-профілактичних засобів, таких як антицелюлітні лосьйони. Чудово захищає шкіру від опіків і доглядає після засмаги.
З 20.03.2023 повної післяплати, на жаль, більше немає.
Доставка по Україні: Нова Пошта, Укрпошта, MeestExpress, Делівері; міжнародна - Укрпошта.
Вказуйте своє побажання при оформленні замовлення або при підтвердженні на Вайбер.
Lat: Coffea Arabica
INCI: Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract
Сировина: смажені зерна кави.
Спосіб отримання: екстрагування за допомогою вуглекислого газу (СО2), що знаходиться під високим тиском. У процесі екстракції не використовуються розчинники, в кінцевому продукті відсутні неорганічні солі та домішки важких металів або здатні до розмноження мікроорганізми.
1 кг готового екстракту отримано з 9,5-10 кг вихідної сировини.
Зовнішній вигляд: містить велику кількість ліпофільних складових. Коричнева, легкотекуча (при кімнатній температурі) масляниста рідина з тенденцією до загустіння при зниженні температури.
Запах: легкий аромат смажених кавових зерен.
Активні речовини: кавовий аромат зумовлений вмістом 2-фуранметанолу, метилпіразину, 2,6-диметилпіразину, 5-метилфурфурилу, фурфурил ацетату тощо, містить кофеїн <0,5%.
Опис: вічнозелена рослина з темно-зеленими довгастими темно-зеленими листочками. Цвіте невеликими білими квітами, що мають сильний тропічний аромат. Ягоди довгасті, яскраво-червоні або бордові, дозрівають через 4 місяці. Під м'якоттю розташовані зерна, які використовують для приготування популярного напою - кави. Зерна багаті ароматичними речовинами та алкалоїдами, в основному кофеїном. Назва "кава" походить від арабського слова "кахва". Аромат і смак цьому напою надають кавові олії, що містяться в ньому, які мають властивість розчинятися у воді.
Встановлено, що до складу кавового зерна входять 8 вітамінів групи В, калій, кальцій, натрій, магній, залізо, сірка, фосфор, азот, хлор і органічні амінокислоти - кавова, лимонна, хлорогенова, оцтова та хінна. Доведено, що в каві міститься серотонін, так званий "гормон щастя", що допомагає позбутися депресивних станів і піднімає настрій. Вживати каву особливо корисно людям зі зниженим тиском.
Властивості:
- вологоутримувальна;
- транспортна (легко вбирається);
- підтягуюча та тонізуюча;
- регенерує шкірний покрив, відновлює його еластичність і структуру;
- антиоксидантна;
- антицелюлітна.
Застосування:
- у харчовій промисловості: для ароматизації морозива, десертів, кондитерських виробів;
- у натуральній парфумерії;
- антицелюлітних засобах;
- антивіковій косметиці;
- у серіях для сухої, чутливої та подразненої шкіри;
- у засобах після засмаги.
Рекомендоване дозування: 2-5%. Вводити в жирну (ЖФ) або активну (АФ) фазу.
Концентрований! Застосовувати, згідно з вищевказаним дозуванням у косметичних засобах, парфумерії та ароматерапії. Берегти від дітей.
Термін зберігання: до 06.2025 р. Можна зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла в щільно закритій упаковці не менше 2 років.