Натрію лактат 60%
Артикул: ACTH0739
- Написати відгук
Активний зволожувач, відновлює пошкоджений ліпідний шар і фактично "повертає до життя" зневоднену шкіру. В кремі або емульсії для обличчя і / або тіла Ви отримаєте засіб, що створює на шкірі повітропроникну "плівку", яка захищає від зовнішніх негативних впливів, вітру, холоду - справжній порятунок для пошкодженої шкіри будь-якого типу.
З 20.03.2023 повної післяплати, на жаль, більше немає.
Доставка по Україні: Нова Пошта, Укрпошта, MeestExpress, Делівері; міжнародна - Укрпошта.
Вказуйте своє побажання при оформленні замовлення або при підтвердженні на Вайбер.
INCI: Sodium lactate
Зовнішній вигляд: прозора сиропообразная однорідна рідина без наявності зважених часток і осаду.
Реакція середовища (рН): 6,5-7,0.
Розчинність: гарна - у воді.
Опис: лактат натрію - це сіль молочної кислоти. Гігроскопічна речовина, яке часто використовується в якості заміни гліцерину в лосьйонах і кремах, не лише тому, що це чудовий зволожувач, але також він не створює липкість у косметичному засобі.
Використовується у миловарінні або в засобах для шкіри обличчя і тіла. Активний зволожувач, відновлює пошкоджений ліпідний шар і фактично "повертає до життя" зневоднену шкіру.
При додаванні лактату натрію в мило, ви отримаєте зволожуюче мило, яке не сушить навіть чутливу шкіру, схильну до алергій, а саме мило стане твердішим і гладкішим.
При додаванні лактату натрію в крем або емульсію для лиця і / або тіла, ви отримаєте засіб, що створює на шкірі повітропроникну "плівку", яка захищає від зовнішніх негативних впливів, вітру, холоду - справжній порятунок для пошкодженої шкіри будь-якого типу.
Крім зволожуючих властивостей лактат натрію має антибактеріальний ефект.
Використовується як для холодного способу виготовлення мила, так і для гарячого. Робить брусок твердішим. Різниця між милом, яке зроблене з лактатом натрію або без нього досить значна, особливо при великих відсотках введення.
Застосування: додавати в воду перед додаванням лугу. Якщо спосіб холодний, час витримки мила залишається таким же, просто мило швидше твердне і його слід розрізати набагато раніше.
Мило з лактатом легше ріжеться, менше кришиться.
Рекомендоване дозування для мила (перед додаванням лугу): 1-3%. При додаванні більшого відсотка лактату мило стає крихким.
Термін зберігання (ретест): до 02.2026 р.