INCI: Coco glucoside and Glyceryl oleate

Синонім: Douceur de Coco

Тип: аніонний.

Зовнішній вигляд: каламутна гелеподібна рідина жовтуватого або бежевого відтінку.

pH (у водному розчині за 5%): 3.0-4.0.

Розчинність: гарна – у воді.

Вміст активних речовин: коко глюкозид: 20-40%, гліцерил олеат: 20-40%.

Опис: аніонна ПАРа рослинного походження, отримана з жирних ефірів кокосової та пальмоядрової олії, а також виноградного цукру. Гліцерил олеат є пом'якшуючим емолентом, отриманим конденсацією жирних ефірів з олії та рослинного гліцерину.

Є однією з пом'якшуючих додаткових ПАРів, що відновлюють ліпідний бар'єр. Має здатність зменшувати подразнення шкіри внаслідок впливу аніонних ПАРів. Також використовується для збільшення густини та пом'якшення сумішей ПАР в рецептурах гелів для душу, шампунях та інших пінних продуктах. Особливо цікавий у поєднанні з Base moussante Douceur (Plantapon® SF), загущує та робить його ще м'якшим.

Властивості:

Дуже м'яка ПАРа з хорошою сумісністю зі шкірою, підходить для чутливої та дитячої шкіри.

Відновлює гідроліпідний бар'єр шкіри.

Збільшує густину пінних сумішей.

Пом'якшує та покращує нейтральність суміші миючих засобів для шкіри.

Дуже гарна взаємодія з Base moussante Douceur (Plantapon® SF): загущує формули, які його містять та робить кінцевий продукт ще ніжнішим.

Застосовується у:

  • гелях для душу та пінах для ванн;
  • шампунях та кондиціонерах для волосся;
  • засобах для інтимної гігієни;
  • дитячих шампунях та гелях;
  • засобах для зняття макіяжу;
  • рідкому милі.

Рекомендоване дозування: 1-5%. Вводиться у водну фазу (ВФ).

Змішати ПАР з ВФ (вода, гідролат) згідно з рецептурою. Наприкінці приготування скоригувати рН молочною чи лимонною кислотою (використовуючи універсальний індикаторний папір).

Термін зберігання: до 09.2026 р.

Germany
SURF1078

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Аніонний

у цій же категорії

12 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.