INCI: Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sucrose Cocoate

Зовнішній вигляд: прозора в'язка рідина жовтого кольору.

pH: 6-8.

Розчинність: гарна – у воді.

Опис: готова миюча база з різних ПАР, що вдало поєднує миючі, піноутворюючі та кондиціонуючі властивості, дуже м'яка та ніжна, дозволена для використання в дитячій косметиці.

Disodium Laureth Sulfosuccinate - м'яка аніонна ПАР, якої в суміші міститься 60%. Незважаючи на те, що назва звучить схоже на сульфат лаурил, вони абсолютно різні. Сульфосукцинат не містить сульфатів, не сульфатується у процесі одержання. Сукцинат - сіль янтарної кислоти, а не сірчаної. Сульфатний іон сірчаної кислоти в лаурилсульфат натрію (SLS) у сукцинаті замінений на м'який та стабільніший іон сульфоефіру.

Структурно сульфосукцинат є набагато більшою молекулою, ніж інші ПАР, тому він практично не може проникати в шкіру. За своїми властивостями абсолютно не токсичний навіть у великих концентраціях. Входить до складу делікатних та дитячих шампунів, засобів інтимної гігієни. За даними журналу Contact Dermatitis даний інгредієнт у 5 разів делікатніший та ефективніший за SLS.

Динатрія лаурет сульфосукцинат не є канцерогенним. Нетоксичний навіть у великих концентраціях. Сприяє зменшенню подразнення на шкірі навіть за наявності агресивних ПАР (SLS/SLES) у засобі. Має чудову миючу здатність і добре змивається, створює розкішну тонку піну. Широко застосовується у шампунях, засобах для ванни, засобах для миття рук, може використовуватися у складі промислових миючих засобів. Входить до складу делікатних та дитячих шампунів, засобів особистої гігієни.

Cocamidopropyl Betaine - амфотерна ПАР з кокосової олії, похідна кокаміду та гліцин бетаїну, міститься в базі у кількості 35%. Зменшує подразнюючу дію інших ПАР. У поєднанні з аніонними ПАР стає загусником, покращує піноутворювальну здатність і підвищує нешкідливість рецептур. Має хороші очищаючі і піноформуючі властивості, а також кондиціонуючі й антистатичні. Використовується у біо-косметиці. Комбінування з аніонними ПАР призводить до значного покращення дерматологічних властивостей готового виробу.

Sucrose Cocoate - неіоногенна ПАР, міститься в кількості 5%, складається з суміші ефіру сахарози та ефірів жирних кислот з кокосової олії, виробляється з відновлюваних природних джерел: сахарози та рослинних жирів. Відповідає критеріям екомаркування для шампунів та гелів для душу.

М'який миючий і піноутворюючий засіб не порушує природний рівень рН, ніжно очищує шкіру, дозволяє часто використовувати косметичні засоби з цим компонентом. Використовується у дитячих косметичних серіях.

Застосовується в:

  • гелях для душу та пінах для ванн;
  • шампунях та кондиціонерах для волосся;
  • дитячих миючих засобах;
  • рідкому милі.

Рекомендоване дозування: 10-45%. Вводиться до водної фази (ВФ). Використовується як база.

Термін зберігання: до 04.2024 р.

Germany
SURF1075

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Амфотерний
Аніонний
Неіоногенний

у цій же категорії

11 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Tensidemengsel HT (Тенсідеменгсель ЕйчТі)

Tensidemengsel HT (Тенсідеменгсель ЕйчТі)
Кількість
Ціна:
35,00 ₴
Ітого:
Про покупця