Аніонна ПАРа рослинного походження, отримана з жирних ефірів кокосової та пальмової олій, а також глюкози з кукурудзи, має високі піноутворюючі характеристики. Прекрасно підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, тому може використовуватись у дитячих косметичних засобах.
Гліцерил кокоат (ПЕГ-7)
Артикул: SURF1073
- Написати відгук
Аніонна поверхнево-активна речовина, виготовлена з кокосової олії. Використовується для кращого розчинення бруду та жиру, утворення пишної піни та як зв'язуюча речовина, що пом'якшує подразнюючий вплив агресивніших компонентів на шкіру людини.
З 20.03.2023 повної післяплати, на жаль, більше немає.
Доставка по Україні: Нова Пошта, Укрпошта, MeestExpress, Делівері; міжнародна - Укрпошта.
Вказуйте своє побажання при оформленні замовлення або при підтвердженні на Вайбер.
INCI: PEG-7 Glyceryl cocoate
Тип: аніонний.
Зовнішній вигляд: прозора ледь в'язка рідина блідо-жовтого відтінку.
pH: 5-8.
HLB: 11.
Розчинність: розчинний у воді, етиловому спирті та більшості органічних розчинників. Змішується з рослинними або мінеральними оліями, рідкими спиртами та складними ефірами синтетичних жирних кислот.
Не розчинний в ізопропілмірістаті та гліцерині. Диспергується у пропіленгліколі.
Опис: аніонна поверхнево-активна речовина, виготовлена з кокосової олії.
Використовується для кращого розчинення бруду та жиру, утворення пишної піни та як зв'язуюча речовина, що пом'якшує подразнюючий вплив агресивніших компонентів на шкіру людини.
Має такі переваги як швидке намилювання та великий обсяг піни, забезпечує гарну стабільність складу.
Діє як м/в емульгатор, застосовується як диспергент і зволожуючий агент. Стабілізує піну та емульсії.
Застосовується в:
- гелях для душу та пінах для ванн;
- шампунях та кондиціонерах для волосся;
- засобах для інтимної гігієни;
- дитячих шампунях;
- очищаючих кремах і емульсіях;
- засобах для чутливої та схильної до подразнень шкіри;
- рідкому милі.
Рекомендоване дозування: 2-7%. Вводиться у водній фазі (ВФ). Використовується як доповнююча ПАРа.
Термін зберігання: до 06.2026 р.