INCI: Sodium Olivoyl Glutamate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Aqua

Зовнішній вигляд: світло-бежеві великі воскові шматочки без особливого запаху.

Температура плавлення: 65-70⁰С.

Робочий рН: 5-7.

Розчинність: гарна - в оліях.

Опис: популярний емульгатор, що використовується в косметиці та засобах особистої гігієни. Його отримують з оливкової олії та глутамінової кислоти, природної амінокислоти. Він цінується за створювати стабільні емульсії типу "олія у воді" та "вода в олії", що має важливе значення для створення широкого спектру косметичних засобів.

Властивості: отриманий з оливкової олії, цей емульгатор має природне походження та вважається натуральним інгредієнтом. Це добре узгоджується зі зростаючим попитом на натуральні та екологічні косметичні продукти. Має сертифікацію Cosmos, Ecocert.

Він надзвичайно ніжний для шкіри та створює приємну легку текстуру. Зазвичай добре переноситься більшістю типів шкіри, включаючи чутливу, що робить його зручним для використання у широкому спектрі косметичних засобів. Сприяє покращенню загального сенсорного відчуття від косметичного продукту, покращуючи його текстуру, роблячи його більш гладким і приємним у нанесенні.

Некомедогенний, має низьку ймовірність закупорювання пор, тому його можна використовувати в засобах для обличчя, зокрема, в зволожувачах і кремах.

Завдяки своєму походженню (з оливкової олії), має також певні зволожуючі властивості, які допомагають підтримувати шкіру зволоженою та м'якою, тому чудово підходить для використання у засобах для сухої, атопічної чи подразненої шкіри, а також у дитячій косметиці.

Вважається досить стабільним емульгатором, допомагає стабілізувати емульсії, зменшуючи поверхневий натяг між водною та жирною фазами, забезпечуючи їх змішування без розшарування при середньому рівні ЖФ без додаткових стабілізаторів.

Сумісний з широким спектром косметичних інгредієнтів, зокрема, з поверхнево-активними речовинами (ПАР), активними компонентами та консервантами, що дозволяє створювати велику кількість різноманітних косметичних засобів.

Отже, це універсальний емульгатор, який цінується за його природне походження, дружні до шкіри властивості та здатність стабілізувати формули, пропонуючи при цьому додаткові переваги, такі як зволоження та вкрай приємні тактильні відчуття.

Рекомендоване дозування:

  • якщо ЖФ складає до 20%, то використовується 4-5% емульгатора;
  • якщо ЖФ складає більше 20% і до 30-35%, то використовується 5-7,5% емульгатора;
  • якщо ЖФ складає 35% і більше, рекомендовано використовувати додатково жирні спирти або гелеутворювачі для стабілізації емульсії.

Спосіб використання: емульсія створюється за допомогою нагрівання двох фаз, водної (ВФ) та жирної (ЖФ). Емульгатор нагрівається в жирній фазі (ЖФ) до повного розплавлення (прибл. до 70ºC) і активно перемішується. Гомогенізація ЖФ і ВФ відбувається або на етапі готовності ЖФ (тобто, коли емульгатор повністю розчиниться в оліях при прибл. 70ºC), або вже по мірі остигання ЖФ (тобто ближче до 50ºC).

Термін зберігання (ретест): до 02.2025 р. Зберігати у темному прохолодному місці, у щільно закритій тарі.

Italy
EMUL2191

Характеристики

Структура
Твердий
Тип
Емульгатор
Фаза використання
Жирна
Призначення
Універсальний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.