INCI: Glyceryl Stearate Citrate

Зовнішній вигляд: білий порошок.

ГЛБ: 10-12.

Робочий рН: 5-10.

Температура плавлення: 58-62°С.

Температура використання як емульгатор: 75-80°С.

Опис: "зелений емульгатор, "масло-у-воді", створений на основі ріпакової олії.

Гліцерил стеарат цитрат є частиною Lamecreme, але, на відміну від нього, цей емульгатор більше підходить для жирної шкіри. Емульгатори, які присутні у вигляді складних ефірів молочної або лимонної кислоти, також відомі як α-гідрокси кислоти, вважаються дуже позитивними для шкіри, особливо для жирної. Dermofeel® GSC palm oil free на основі ріпакової олії - виготовлений з моно-, ді- та три-ефірів стеаринової кислоти, лимонної кислоти та етерифікованого гліцерину.

Поєднання: прекрасно себе показав у парі з Phospholipon® 80H, Bergamuls® ET-1, сахарозою, та Emulprot®, тобто. з емульгаторами ліпофільного характеру, але також непогані комбінації виходять з Emulsan, з Lecigel, гліцерил стеаратом VE (є неіоногенним емульгатором і сприяє формуванню емульсії за рахунок зниження поверхневого натягу речовин, які емульгуються).

Властивості:

  • здатний уримувати значну жирну фазу (прибл. 20-40%);
  • має гарні зволожуючі властивості (лимонна та молочна кислоти-α-гідрокси кислоти входять до НЗФ);
  • емульсії виходять нежирними, швидко всочуються у шкіру, при цьому вона лишається оксамитовою та м'якою;
  • має матуючий ефект, тому його можна використовувати у денних кремах;
  • має захист від фототоксичності, завдяки чому часто застосовується у сонцезахисній косметиці.

Застосування:

  • засоби для жирної та підліткової шкіри;
  • захисні та живильні креми для тіла та обличчя;
  • засоби для зняття макіяжу;
  • маски та кондиціонери для волосся;
  • засоби для інтимної гігієни;
  • засоби для засмаги, а також сонцезахисна косметика.

Особливості: оскільки емульгатор починає проявляти свої емульгуючі властивості при температурі 75-80°C, необхідно переконатися, що жирна фаза (ЖФ) досягла мінімально необхідної для початку емульгування температури. Тобто, хоча емульгатор у ЖФ і розплавився, поки суміш олій і емульгатора не досягне температури 75°C, процес емульгування не почнеться.

Не важливий спосіб введення фаз (можна вводити водну фазу в жирну і навпаки).

Чим більша жирна фаза (ЖФ), тим щільніша емульсія.

Рекомендоване дозування: 4% - як моноемульгатор, 0,5% - як додатковий емульгатор.

Термін зберігання: до 07.2025 р.

Germany
EMUL1152

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Емульгатор
Со-емульгатор
Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.