INCI: Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside

Зовнішній вигляд: гранули білого кольору.

Температура плавлення: 61-65°C.

рН 5% розчину (при 60°С): 5,5-7,5.

Тип: неіоногенний

Опис: Montanov 68 - неіоногенний емульгатор нового покоління з натуральною основою, що не містить ГМО. Застосовується для створення пластичних емульсій і забезпечує найніжнішу структуру кремів. Широку популярність заслужив завдяки своїй універсальності, стійкості та сумісності з катіонними й аніонними ПАРами.

Властивості: зарекомендував себе як чудовий емульгатор, придатний для будь-якого типу жирної фази, який не потребує додаткової емульсійної стабілізації. Його успішно можна використовувати в процесі виготовлення кремів для жирної, комбінованої, сухої та чутливої шкіри.

Крім своєї здатності створювати ідеально гладку приємну текстуру готового косметичного засобу, має ще одну чудову властивість - успішно утримує вологу та запобігає пересиханню шкіри. Використовувати його можна для виготовлення:

  • засобів для догляду за будь-яким типом шкіри;
  • спреїв, зволожувальних олій або лосьйонів;
  • засобів для догляду за волоссям;
  • дезодорантів;
  • восків.

Особливості роботи:

Для отримання емульсії необхідно:

1) нагріти Montanov 68 з жирними компонентами до температури 65-75°C;

2) змішати між собою жирну (ЖФ) і водну фази (ВФ);

3) перемішати їх між собою за допомогою спеціальної скляної палички;

4) з початком загустіння емульсії, збити її міні-міксером.

Важливо! Ніколи штучно не охолоджуйте емульсію (вона не повинна надто швидко остигати). Дочекайтеся, коли вона досягне температури 50°C і лише тоді охолодіть на водяній бані.

Рекомендоване дозування: 1-5% - для виготовлення будь-яких косметичних засобів; >5% - як моно-емульгатор.

Термін зберігання: до 03.2026 р.

Seppic (FR)
EMUL1155

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Емульгатор
Фаза використання
Жирна
Призначення
Універсальний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.