INCI: Glyceryl stearate citrate (and) Polyglyceryl-3 stearate (and) Hydrogenated lecithin

Зовнішній вигляд: жовто-коричневі округлі воскові гранули.

Тип: прямий емульгатор (масло в воді).

Робочий рН: 4-8.

Опис: емульгатор з натуральним складом, має цілу низку переваг, включно зі стабільністю, універсальністю та гнучкістю використання, що робить його цінним компонентом косметичних рецептур. Має сертифікацію Ecocert.

Отриманий з натуральних компонентів, що дозволяє використовувати його в екологічних косметичних засобах. Досить універсальний і може застосовуватися в широкому спектрі косметичних продуктів, починаючи з кремів, лосьйонів, сироваток, спреїв тощо. Може утримувати стабільну емульсію при 40% жирної фази (інформація виробника) та сумісний з великою кількістю активних речовин. Забезпечує відмінну стабільність емульсій, протистоїть розділенню фаз та допомагає зберігати цілісність косметичних продуктів протягом тривалого часу. Це дозволяє отримати довший термін придатності засобу та підвищує його якість.

Властивості: 

  • сприяє покращенню текстури і сенсорних відчуттів косметичних засобів. Надає кремам і лосьйонам розкішної, шовковистої текстури, забезпечуючи приємні відчуття;
  • має пом'якшувальні властивості, які допомагають зволожити та зм'якшити шкіру. Це особливо актуально в засобах для пошкодженої, чутливої шкіри, потребуючої відновлення та м'якого живлення. Також підходить для використання у дитячій косметиці та сонцезахисних серіях;
  • сумісний з широким спектром косметичних інгредієнтів, включно з гідрофільними (які люблять воду) та ліпофільними (які люблять олію) активними речовинами. Така універсальність дозволяє включати до складу різні функціональні інгредієнти без шкоди для стабільності;
  • дозволяє гнучко регулювати в'язкість і структуру косметичних засобів. Дає змогу створювати продукти з різною текстурою, від легкої та текучої до насиченої та кремоподібної.

Рекомендоване дозування: 2-6%, де 2-3% - спреї, лосьйони, молочко; 5-6% - креми.

Спосіб використання: додати емульгатор у жирну фазу (ЖФ). Нагріти до температури 70-80⁰С і потім додати ЖФ у ВФ (водну фазу) при інтенсивному перемішуванні. Мішати емульсію необхідно неперервно не менше 3-5 хвилин, щоб обидві фази ефективно з'єдналися. Потім потрібно додати активи та консервант і дочекатися його плавного охолодження.

Важливо! Остаточну густину косметичні засоби на Heliofeel набувають протягом доби, якщо він був використаний як моно-емульгатор. Якщо він використовується разом з гелеутворювачами або (і) жирними спиртами, то остаточну густину він набуде швидше, а саме, коли вистигне до кімнатної темпераури.

Термін зберігання: до 12.2025 р. Зберігати у темному прохолодному місці, у щільно закритій тарі.

France
EMUL2192

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Емульгатор
Фаза використання
Жирна
Призначення
Універсальний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.