Lat: Lentinula edodes

INCI: Hydrolyzed Shiitake Mushroom Protein

Зовнішній вигляд: світло-жовта прозора рідина.

рН: 5-6,5.

Активні речовини: білки, антиоксиданти, ненасичені жирні кислоти, амінокислоти, а також вітаміни групи В, імуномодулюючі полісахариди, ферменти, мікроелементи.  Крім того, шиїтаке містить коензим Q10, який відновлює обмін речовин і змушує клітину засвоювати кисень, вологу та поживні речовини, при цьому очищуючи її від шлаків і захищаючи від утворення вільних радикалів.

Опис: на Сході вже близько трьох тисяч років гриби шиїтаке називають "цар-грибами", вірніше "грибами-імператорами".  Рослинна сироватка, отримана з екстракту шиїтаке, використовується в традиційній китайській медицині як "еліксир життєвої сили".  До складу сироватки входять такі поживні речовини, які підтримують природні ресурси шкіри: ліпіди, протеїни, вітаміни, мікроелементи.  Відома своїми оживляючими властивостями, ця сироватка повертає життєву активність навіть найвиснаженішим клітинам.  Деякі косметичні фірми зі світовою популярністю (наприклад, Estee LauderKaneboMenard і Sisley) вже випускають на основі екстракту з цих грибів серію кремів, тоніків, лосьйонів.  Косметичні технологи відкрили, що лентінан (речовина, відповідальна за цілющі властивості цих грибів) регенерує молоді епітеліальні клітини, тобто він реально омолоджує шкіру.

Маски саме з цих грибів застосовували японські гейші, відомі своїм дивовижним кольором обличчя та ніжністю шкіри.

Властивості: має потужний омолоджуючий ефект завдяки своїй здатності проникати вглиб дерми і підтримувати природні ресурси шкіри, а також прискорювати процес її регенерації.  Відновлює пружність й еластичність зрілої шкіри, нормалізує водний баланс.  Має антиоксидантні й антимікробні властивості.

Рекомендоване дозування: 0,5-5%. Не нагрівати понад 40°С. Вводити в активну фазу (АФ).

Термін зберігання: до 10.2026 р.

Ukraine
HYDP0718

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

8 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.