INCI: Hydrolyzed Cashmere Proteins

Склад: вода очищена, гліцерин, гідролізат протеїнів кашеміру.

Зовнішній вигляд: жовтувато-коричнева рідина.

рН: 5-6,5.

Опис: це популярний інгредієнт косметичної промисловості, відомий своїми перевагами для волосся та шкіри. Його виробляють із кашемірової вовни, яку одержують з м'якого підшерстка кашемірових кіз. Білок екстрагується з вовни, а потім використовується у широкому спектрі різних косметичних засобів.

Властивості: у засобах для догляду за волоссям його часто додають у шампуні, кондиціонери та маски через здатність покращувати текстуру та слухняність волосся. Він допомагає зміцнити стрижень волосся, зменшити пухнастість та посилити блиск. Також покращує утримання вологи у волоссі, сприяючи його загальному здоров'ю.

У косметичних продуктах для шкіри він використовується через свої зволожуючі та поживні властивості. Ефективно допомагає підтримувати зволоженість, гладкість та еластичність епідермісу. Недаремно гідролізат протеїнів кашеміру часто зустрічається у зволожуючих засобах, сироватках та кремах, призначених для сухої чи зрілої шкіри.

Має плівкоутворюючу здатність, яка допомагає створювати захисний бар'єр на поверхні шкіри або волосся. Цей бар'єр може утримувати вологу, захищати від стресових факторів навколишнього середовища та покращувати загальний вигляд шкіри та волосся.

Деякі косметичні продукти, особливо призначені для омолодження, містять гідролізат протеїнів кашеміру. Доведено, що він підтримує природне вироблення колагену в шкірі й це допомагає зменшити появу тонких ліній і зморшок.

Рекомендоване дозування: 3-10%, зазвичай приблизно 5%. Використовувати у водній (ВФ) або активній фазі (АФ) при 40-45°С.

  • поживні та відновлюючі сироватки для волосся і нігтів - 5%;
  • засоби для ванни та душа - 3-6%;
  • косметика для зміцнення коренів волосся - 2-4%;
  • кондиціонери та бальзами для волосся - 5-6%;
  • засоби після гоління - 2-5%;
  • маски для волосся - 8-10%.

Термін зберігання: до 06.2025 р.

Ukraine
HYDP2197

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

7 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.