INCI: Caprylic/Capric triglyceride

Зовнішній вигляд: безбарвна прозора рідина з нейтральним запахом.

Розчинність: хороша - в оліях, спиртах; нерозчинний - у воді.

Жирнокислотний склад: 

Капронова (С6) - не більше 2%;

Каприлова (С8) - 50-75%;

Капринова (С10) - 25-45%;

Лауринова (С12) - не більше 3%.

Опис: вводяться, як повний або частковий замінник ліпідної (жирної) фази. Мають здатність до зменшення ТЕПВ (трансепідермальної втрати вологи).

Через їхню низьку в'язкість і відмінну окислювальну стабільність, каприлово-каприкові тригліцериди є ефективними розчинниками і, отже, виступають носіями для жиророзчинних вітамінів і активів. 

Властивості:

  • покращують розтікання;
  • покращує стійкість природних композицій;
  • частково або повністю замінюють рослинні олії;
  • зручний носій для ефірних олій.

Застосування: помади і бальзами для губ, тіні для очей, основи сухі та рідкі, рум'яна, парфумерія, засоби для автозасмаги, креми для засмаги.

Рекомендоване дозування: від 2 до 100% жирної фази (ЖФ).

Термін зберігання: 03.2025 р.

France
EMOL0981

Характеристики

Структура
Рідкий
Grade 
Алиса 2023-10-27

MCT

Без триглицеридов сейчас никуда, использую для облегчения любой масляной смеси и эмульсий, а также для растворения абсолютно всех жирорастворимых активов.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

6 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Caprylic/Capric triglycerides (Каприлово-каприкові тригліцериди)

Caprylic/Capric triglycerides (Каприлово-каприкові тригліцериди)
Кількість
Ціна:
0,95 USD
Ітого:
Про покупця