INCI: Zingiber officinalis essential oil

Назва: ефірна олія імбиру, Oil of Ginger (англ.), Essence de gingembre (франц.), Ingwerol (нім.), Oleum zingiberis (лат.).

Отримання: пародистиляцією кореня. Вихід олії приблизно 2%. Найкращу за якістю олію виробляють в Індії на Малабарському узбережжі.

Хімічний склад: містить більше 150 сполук, більшість з яких відноситься до класу терпеноїдів. При зберіганні коренів складу ефірної олії може змінюватися як за рахунок випаровування монотерпенові вуглеводнів, так і з-за хімічних перетворень інших компонентів масла. Найважливішими складовими масла є Культивують вуглеводні, подібні бісаболенам. До їх числа відносяться цінгіберен (30%), бета- і гамма-бісаболен (в сумі 13%), бета-сесквіфелландрен (9%) і альфа-куркуми (8%). Для появи лимонних нот запаху важлива наявність обох геометричних ізомерів цитраля (1,4%), а також цитронелол (2%), ацетату (0,4%) та інших терпенових спиртів.

Властивості: здавна відомий як приправа, особливо цінується в китайській та індійській кухні. Разом з іншими прянощами він потрапив до Європи, де став використовуватися як ліки і приправа. У продуктах харчування використовується в свіжому вигляді, у формі сухого порошку, у вигляді маринаду, а також в солодкому сиропі. У деяких азіатських віруваннях імбиру приписується магічна дія, подібну до дії кореня женьшеню, через незвичайної форми кореневища, схожого на звірів, фігури людей і т.д.

Як і більшість масел, одержуваних з прянощів, надає антисептичну дію і застосовується при харчових отруєннях.Ефективно діє при нудоті, проносах і нетравленнях. Крім того, є дуже цінним компонентом болезаспокійливих сумішей, використовуваних при м'язових болях - ревматичних, артріческіх, послеревматіческіх.

Засіб для дбайливого догляду за шкірою жирного типу, має очищаючу, протизапальну, тонізуючу властивість, зменшує пори.

Стандартизація: ЕОА 13. 

Обмежень IFRA немає. 

Увага: олія сильної дії. Не застосовувати дітям до 6 років. 

Застосування: 

Масаж: ревматизм, артрит, м'язові болі, постревматіческіе болю, застуда, розтягнення м'язів і сухожиль, нудота, проноси, харчові отруєння, нетравлення, алкоголізм.

Ванни: ревматизм, артрит, м'язові болі, розтягування м'язів і сухожиль, постревматіческіе болю, застуда, нудота.

Компреси: ревматизм, артрит, м'язові болі, розтягування м'язів і сухожиль, послеревматіческіе болю.

Інгаляції (ароматерапевтичний камін): застуда, нудота, алкоголізм. 

Компліментарні аромати: бергамот, гвоздика, жасмин, лаванда, ладан, неролі, пачулі, сандал, цитрусові, троянда, ялівець.

Спосіб зберігання: в темному прохолодному місці в скляному флаконі.

Термін зберігання: до 01.2024 р.

India
EOIL1117

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Натуральна
Тип аромату
Пряний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Імбиру ефірна олія

Імбиру ефірна олія
Ціна:
50,00 ₴
Ітого:
Про покупця