Lat: Hippophae Ramnoides

INCI: Hippophae Rhamnoides extract

Склад: вода очищена, плоди обліпихи, гліцерин рослинний.

Активні речовини: каротиноїди, терпени, токоферол, флавоноїди, сквален, γ-сітостерол.

Опис: цілющі властивості обліпихи визначаються високим вмістом в її плодах значного "букету" вітамінів, мікроелементів й органічних кислот, надзвичайно важливих для профілактики і лікування багатьох захворювань.

У плодах обліпихи міститься близько 3,5% цукру та багато органічних кислот (яблучна, винна, щавлева); дуже багато вітамінів – С, В1, В2, фолієва кислота, РР, К, Р та Е, каротин і каротиноїди, а також багато флавоноїдів (особливо рутина), залізо, бор, марганець. Є дубильні речовини, жирні кислоти (олеїнова, лінолева) і фітонциди, азотовмісні сполуки.

В плодах обліпихи та в корі гілок міститься серотонін, який відіграє важливу роль у нормальній діяльності нервової системи. У листі міститься велика кількість аскорбінової кислоти, фітонциди, дубильні речовини, мікроелементи.

Плоди вживають у свіжому вигляді і готують з них багаті на вітаміни соки, сиропи, компоти, киселі, пастилу, мармелад, желе, джеми, наливки, вина, настоянки, лікери. Ягоди обліпихи добре зберігаються в замороженому вигляді.

Властивості: протизапальна, антиоксидантна, антисептична, ранозагоювальна, відновлювальна. Попереджає утворення зморшок, підвищує пружність і еластичність шкіри. За своїми біохімічним властивостями близький до властивостей шкіри, тому здатний проникати глибоко в структурні шари, активно переносить і вивільняє цілющі речовини, живить і пом'якшує, при цьому шкірне дихання не порушується, а пори і залози не закупорюються.

Зміцнює волосяні цибулини, перешкоджає випаданню волосся і облисінню. Є активним компонентом нічних регенеруючих і живильних кремів, призначених для різних типів шкіри. Використовується в бальзамах і шампунях, призначених для сухого волосся.

Застосування: в антивікових косметичних засобах - кремах, сироватках. У живлячих засобах для щоденного догляду за обличчям і тілом. У косметиці для волосся, особливо сухого: масках бальзамах, шампунях. У відновлюючих засобах після засмаги, дитячій та підлітковій косметиці.

Рекомендоване дозування: 1-5%. Зазвичай 3%. Не бажано нагрівати понад 45°С. Застосовувати у водній (ВФ) або активній (АФ) фазі.

Термін зберігання: до 06.2023 р.

Ukraine
EXTW1400

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

11 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Обліпихи водно-гліцериновий екстракт

Обліпихи водно-гліцериновий екстракт
Кількість
Ціна:
1,10 USD
Ітого:
Про покупця