Lat: Brassica alba

INCI: Brassica alba seed oil

Сировина: насіння.

Отримання: холодне пресування (пресування відбувається при температурі 40-50°С, що виключає розкладання і зберігає такі цінні харчові компоненти, як ферменти, вітаміни, амінокислоти, і, що дуже важливо, має нижчі значення кислотного та перекисного чисел).

Зовнішній вигляд: коричнева рідина зі слабким характерним олійно-гірчичним ароматом.

Хімічний склад: містить ненасичені жирні кислоти, в тому числі лінолеїнову кислоту, яка має ті ж властивості, що й жирні кислоти родини Омега-3, які є в риб'ячому жирі та лляній олії, глікозиди: синігрин, фітонциди, жиророзчинні вітаміни, а також ефірну гірчичну олію.

В гірчичній олії вітамін А зберігається тривалий час (до 8 місяців), ретинол сприяє росту та розвитку організму, забезпечує нормальну функцію епітелію слизових і шкірних покривів, підвищує стійкість організму до інфекцій.

Вона не лише містить вітамін В6, але і сприяє виробленню цього вітаміну мікроорганізмами, що мешкають в кишківнику. Вітамін В6 займає ключові позиції в азотистом обміні, в процесах синтезу та розпаду амінокислот.

В олії вітамін РР знаходиться в засвоюваній формі.

Нікотинова кислота покращує вуглеводний обмін, бере участь у тканинному диханні, має судинорозширювальну дію.

В гірчичній олії вітаміну Д в 1,5 рази більше, ніж в соняшниковій.

Вітаміну Е зберігається в 4-5 разів більше, ніж в соняшниковій. Його нестача призводить до порушення обміну речовин, розвитку місцевого кисневого голодування.

Гірчична олія багата на холін, крім того, вона містить вітаміни К і Р, які підвищують міцність і еластичність капілярів, покращують їх проникність.

Властивості: підвищує міцність, еластичність і проникність капілярів і судин, чинить судинорозширювальну дію, забезпечує нормальну функцію епітелію. Зміцнює волосся.

Використовується для догляду за шкірою обличчя та тіла з метою масажу, живлення, пом'якшення, зволоження, зменшення лущення після прийняття сонячних ванн. Гірчична олія - лікувальний препарат з широким спектром терапевтичної дії. Містить каротин, який має загальнозміцнюючу дію.

Рекомендується для будь-якого типу шкіри, особливо для сухої, в'янучої, зів'ялої та комбінованої. Добре всмоктуючись, глибоко проникає в клітини шкіри, сприяє її очищенню, уповільнює процеси старіння. Забезпечує нормальну функцію епітелію слизових і шкірних покривів. Ефективна при вугровій висипці та запаленнях шкіри. Забезпечує протизапальну та анальгетичну дію при отитах. Рекомендується використовувати в якості основи для самомасажу (зігрівального), особливо для схуднення. Сприяє розсмоктуванню застоїв.

Корисна при схильності до бронхіту, застуд, легеневих захворювань. Ефективно діє в зігрівальних компресах для легень.

Підвищує міцність, еластичність та проникність капілярів і судин. Знімає м'язове напруження. Знищує грибкові захворювання.

Ефективний засіб для лікування зовнішніх ран, опіків: якщо Ви, наприклад, поранилися, то гірчична олія швидко зупинить кров.  Застосовується при артриті, ревматизмі, а також випаданні волосся та лупі.

Рекомендоване дозування: може застосовуватися в чистому вигляді та в суміші з іншими рослинними оліями (мигдалевою, авокадо, жожоба) в пропорції 10-15%, а також в якості базової олії для розчинення ефірних олій. Рекомендується використовувати її в якості основи для самомасажу, оскільки вона має зігріваючий ефект.

Термін зберігання: до 05.2024 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Ukraine
OILN1207

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Жирна
Grade 
Алиса 2023-10-27

Горчица

Очень вкусное масло для салатиков! Также использовала в смеси масел для загара - загар ложиться очень ровно и получается прям шоколадный.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

9 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Гірчиці білої олія нераф. харч.

Гірчиці білої олія нераф. харч.
Кількість
Ціна:
70,00 ₴
Ітого:
Про покупця