INCI: Butylene Glycol, Water (Aqua), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1

Зовнішній вигляд: прозора безбарвна рідина.

Розчинність: у воді.

Консервант: відсутній.

Опис: унікальний косметичний актив, який покращує мікроциркуляцію крові в шкірі голови, а також бореться з атрофією фолікулів, викликаною впливом дигідротестостерону та старінням фолікулів. Зменшує випадання волосся, пробуджує сплячі фолікули, покращує стан і омолоджує коріння волосся.

Є поєднанням біотин трипептиду-1 з апігеніном і олеїновою кислотою. Він доставляє у шкіру голови елементи для вирішення двох проблем: блокування дегідротестестерону та стимулювання клітин швидше ділитися. Крім того, збільшення припливу крові до голови дозволяє доставляти більше поживних елементів до волосся.

Procapil ™ складається з 3 активних речовин спільної та взаємодоповнюючої дії:

1) олеанолова кислота - екстракт коренів борщівника Хемслея. Інгібітор ферменту 5-альфа-редуктази. Пригнічує генерування дигідротестостерону. Вона блокує андрогенні рецептори на клітинах волосяних фолікулів, знижуючи дію андрогенів на "органи-мішені" (фолікули). Має антиоксидантні властивості, які позитивно впливають на волосся, роблячи їх сильнішими та зменшуючи випадання;

2) біотин-GHK - вітамінізований матрікін. Стимулятор клітинного метаболізму. Сприяє міцній фіксації волосини, завдяки дії склеюючих протеїнів. Стимулює синтез компонентів позаклітинного матриксу, з яким у фазі росту тісно контактує волосся. У фазі "спокою" позаклітинний матрикс зникає, призводячи до втрати волосся. Біотин трипептид-1 - це спеціально синтезована молекула, яка містить три амінокислотних залишки - гліцерин, гістидин і лізин. Біотин - це вітамін групи В (C10H16N2O3S), який необхідний для росту клітин, а також для активності багатьох ферментних систем. Цей інгредієнт часто зустрічається в багатьох засобах, рекомендованих трихологами при випаданні волосся - це ключовий компонент для росту здорового волосся. Комбінація цих двох елементів дає Прокапілу можливість збільшити в дермо-епідермальних з'єднаннях синтез ламініну-5 і колагену 4 типу. Це саме та зона, де відбувається відтворення клітин й утворюється дегідротестостерон.

Ламінін-5 знаходиться в мембрані клітини, ця молекула необхідна для з'єднання з іншими клітинами, особливо, епітеліальними клітинами (наприклад, у волосяній частині голови). Прокапіл покращує виробництво ламініну-5, це допомагає зміцнити волосся біля кореня, запобігаючи його випаданню.

Колаген 4 типу - це ще один компонент клітинної мембрани, також необхідний, як і ламінін, тобто, у якості "клею" для епітеліальних клітин. Сітчаста структура колагену забезпечує каркас для складання інших компонентів мембрани за допомогою ламініну. Він грає важливу роль в регуляції росту клітин, адгезії та формуванні тканини в цілому. Збільшення синтезу колагену 4 типу дозволяє зберігати волоссю міцнішу структуру.

3) апігенін - флавоноїди екстракту лимона. Діє на мікрокровообіг. Має судинорозширювальну дію. Покращує кровопостачання у шкірі голови, забезпечуючи фолікули поживними речовинами. Відновлює обмін речовин в шкірі голови, має судинорозширювальну дію, поліпшує регіональний кровообіг. Нормалізує нервову та судинну трофіку волосяної частини голови, стимулюючи ріст волосся. Знижує, при потребі, надмірну секрецію сальних залоз. Апігенін є водночас сильним антиоксидантом. Випробування та тести довели здатність зменшувати окислювальні пошкодження ДНК.

Властивості:

  • покращує кровопостачання у шкірі голови, забезпечуючи фолікули поживними речовинами;
  • сприятливо діє на волосся, роблячи його сильнішим і зменшуючи випадання;
  • відновлює обмін речовин у шкірі голови, має судинорозширювальну дію, поліпшує регіональний кровообіг;
  • стимулює ріст волосся;
  • знижує, при потребі, надмірну секрецію сальних залоз.

Застосування: в різних засобах для зміцнення та проти випадіння волосся: лосьйонах, сироватках, масках, спреях, ампульних продуктах, незмивних засобах.

Рекомендоване дозування: зазвичай 3%, допускається до 5%.  Використовувати у ВФ, не перевищуючи дозволену межу нагрівання, або в уже готовій теплій емульсії АФ.

Не дозволяється нагрівати вище 40°С.

Термін зберігання (ретест): до 07.2023 р. Рекомендується зберігати при температурі від +4 до +7°С. Не заморожувати!

Sederma (FR)
ACTA2021

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

2 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Procapil™ (Прокапіл)

Procapil™ (Прокапіл)
Ціна:
99,00 ₴
Ітого:
Про покупця