Ваніль - високоякісний натуральний ароматизатор. На відміну від синтетичного ваніліну, запах натуральної ванілі приємніший і стійкіший, оскільки аромат натуральної ванілі містить крім ваніліну більше 150 ароматичних складових. Область застосування ванілі надзвичайно широка: косметика, медицина, ароматерапія, харчова промисловість.
Какао терте натуральне
Артикул: KOND0172
- Написати відгук
Активні речовини, що містяться в тертому какао, допомагають шкірі підтримувати бар'єрні функції й оптимальний рівень енергії, синтезувати колаген та еластин, активувати обмінні процеси. Підтягує шкіру, сприяє усуненню розтяжок і розгладженню зморшок, захищає від передчасного старіння, допомагає зберегти здоров'я шкіри, продовжити її молодість і красу.
З 20.03.2023 повної післяплати, на жаль, більше немає.
Доставка по Україні: Нова Пошта, Укрпошта, MeestExpress, Делівері; міжнародна - Укрпошта.
Вказуйте своє побажання при оформленні замовлення або при підтвердженні на Вайбер.
Lat: Theobroma Cacao
Сировина: плоди.
Отримання: шляхом розмелювання подрібнених обсмажених какао-бобів (какао-крупки). Процес розмелювання супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао олії, завдяки чому отримується маса какао тертого, яка має напіврідку консистенцію. Ефективність розмелювання може бути охарактеризована величиною в'язкості одержуваного какао тертого (при заданому вмісті вологи): чим менша в'язкість какао тертого, тим краще роздроблені стінки клітин і повніше вививільняється какао олія. В'язкість какао тертого є найважливішим показником його технологічних властивостей. Чим менше в'язкість какао тертого, тим легше воно піддається змішуванню з цукром, подрібненню, видаленню летких кислот та вологи. В'язкість какао тертого важлива і для наступних стадій виробництва шоколаду.
Колір: темно-коричневий.
Запах: гострий аромат какао.
Температура плавлення: 40-42°С.
Вміст жиру: 52-54%.
pН: 5-6.
Хімічний склад: складається з трьох- і двокислотних тригліцеридів; містить лауринову, пальмітинову (до 25%), стеаринову (до 34%), арахінову (сліди), олеїнову (до 43%), лінолеву (2%) кислоти. Насіння містять в шкірці алкалоїди теобромін (до 2%) та кофеїн (сліди); а в насіннєвому ядрі - жирну олію (до 50%). Присутні глікозиди ціанідину, дубильні речовини, органічні кислоти і сліди холіну.
Опис: один з основних компонентів шоколаду - какао терте. Найбільше його міститься в гіркому шоколаді з високим відсотком какао продуктів. Мікроелементи, що містяться в какао, збільшують працездатність, стимулюють розумову діяльність, покращують пам'ять і навіть здатні допомогти людині впоратися з депресією, стимулюючи вироблення "гормону радості" - ендорфіну.
Дослідження, проведені в штаті Пенсільванія (США), довели, що какао терте зменшує ризик серцевих захворювань. Виявилося, що у людей, які їдять багато шоколаду з високим вмістом какао продуктів, вищий рівень "гарного холестерину". До того ж флавоноїди — чудові антиоксиданти, які борються зі старінням.
Застосування: широко використовується в косметології, завдяки активному комплексу речовин, спрямованих на тонізацію і підтяжку шкірних покривів. Не містить цукор! Застосовується в: шоколадних масках, обгортаннях, масажах і ваннах. Активні речовини, що містяться в какао тертому, допомагають шкірі підтримувати бар'єрні функції і оптимальний рівень енергії, синтезувати колаген і еластин, активувати обмінні процеси. Підтягує шкіру, сприяє усуненню розтяжок і розгладженню зморшок, захищає від передчасного старіння, допомагає зберегти здоров'я шкіри, продовжити її молодість і красу. Використовується в харчовій промисловості в якості основної складової при виготовленні шоколаду.
Як виготовити шоколад з тертого какао "з нуля" в домашніх умовах
Рекомендоване дозування: креми - 1-5%; маски - 10-25%; обгортання і масажі - до 100% (потрібен попередній нагрів).
Термін зберігання: до 11.2025 р. Зберігати в темному прохолодному місці.
Напишіть відгук
* Обов'язкові поля
або