Lat: Cocos nucifera

INCI: Cocos nucifera oil

Сировина: плоди.

Метод одержання: холодне пресування, рафінування, дезодорування.

Колір: білий.

Запах: відсутній або легкий.

Коефіцієнт омилення: 255.

Йодне число: 8,9.

Перекисне число: 0,006.

Жирні кислоти:

Лауринова - 51,24%

Міристинова - 16,19%

Капрілінова - 11,57%

Каприлова - 7,85%

Олеїнова - 3,30%

Стеаринова – 1,07%

Лінолева - 0,72%

Застосування: використовують для сухої, подразненої, чутливої ​​шкіри. Рафінована олія підходить для лікування ран. Активно застосовується у догляді за волоссям. Використовується у косметичній промисловості в косметичних засобах для догляду за тілом, волоссям, а також волосся. Застосовується у якості масажної олії.

Рекомендоване дозування: у якості добавки - 10-50%. У миловарінні – до 100%.

Термін зберігання: до 03.2025 р. Зберігати у щільно закритій темній тарі у сухому прохолодному місці.

Malaysia
WHOL0944

Характеристики

Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

3 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Кокосова олія (баттер) РДВ харч. 5 кг

Кокосова олія (баттер) РДВ харч. 5 кг
Кількість
Ціна:
42,09 USD
Ітого:
Про покупця