Lat: Oryza Sativa

INCI: Oryza Sativa germ oil 

Сировина: висівки. 

Отримання: в зародках рису міститься від 8 до 16% олії, яка добувається методами пресування або екстракції (в останньому випадку олія обов'язково рафінується).

Зовнішній вигляд: рідина блідо-жовтого кольору зі слабким характерним запахом.

Склад: протеїни, вітаміни групи В, мікроелементи: цинк, залізо, калій , сірка, фософор. Містить високий відсоток токоферолу (вітаміну Е), а також інші натуральні антиоксиданти - токотрієнол, орізанол і сквален. Оскільки лише в рисовій олії зустрічається комбінація токоферолу, токотрієнолу, орізанолу та сквалену, багато фармацевтичних компаній перейшли на виробництво натурального вітаміну Е з олії висівок рису, а не висівок пшениці, як раніше.

Жирнокислотний склад: олеїнова кислота (38-43%), лінолева кислота (32-43%), пальмітинова кислота (15-20%).

Застосування: має здатність зберігати вологу, а також чудові зволожуючі та захисні властивості. Легко й швидко вбирається в шкіру, часто використовується в сонцезахисних засобах. Гіпоалергенна.

Застосовується для виробництва свічок і мила. Віск, який отримується з цієї олії, використовується в промисловій косметиці, зокрема, у виробництві помад.

Дуже популярна в азіатських країнах у якості харчової олії. Закордонні дієтологи рекомендують вживати до 1-2 ст. л олії рисових висівок щодня. Оскільки вона багата на Омега-6 і Омега-9, але бідна на Омега-3, то краще вживати, як частину збалансованої суміші рослинних олій.

Термін зберігання: до 07.2025 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Germany
OILR1215

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

15 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Рисових висівок олія раф. фарм.

Рисових висівок олія раф. фарм.
Кількість
Ціна:
35,00 ₴
Ітого:
Про покупця